Πολιτική

12/12/2013 - 13:03

Επιστολή Αν.Ελλήνων για τη διακοπή ηλεκτροδότησης νοικοκυριών της Λέσβου

Διακοπή ηλεκτροδότησης νοικοκυριών της Λέσβου

Κε Δήμαρχε,

  Όπως γνωρίζετε, χιλιάδες νοικοκυριά έχασαν, το τελευταίο διάστημα, το δικαίωμα στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας απόρροια της εφαρμοζόμενης μνημονιακής πολιτικής, που έχει γονατίσει τον Ελληνικό λαό . Εντούτοις οι συγκυνερνώντες, διαπιστώνοντας το μέγεθος του προβλήματος, μετά από την κοινωνική κατακραυγή, αποφάσισαν επιτέλους να εφαρμόσουν ειδικά μέτρα για τις ευπαθές κοινωνικές ομάδες. Ως εκ τούτου, ζητούν λίστες με όσα άτομα είχαν ενταχθεί στις Κοινωνικές και Προνοιακές Δομές των Περιφερειών και των Δήμων και στους οποίους είχε γίνει διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην οικίας τους, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η επανασύνδεση τους.

  Λαμβάνοντας λοιπόν σοβαρά υπόψη τα ανωτέρω,  παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Λέσβου σχετικά με τη συγκέντρωση στοιχείων των οικογενειών που στερούνται ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και αυτών που κινδυνεύουν άμεσα με διακοπή ρεύματος.

  Επιπλέον, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε, εάν υπάρχει πρόβλεψη για θερμαινόμενους χώρους ανά Δημοτική Ενότητα, όπου θα μπορούν να βρουν κατάλυμα τις κρύες ημέρες του χειμώνα οι αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

  Με την ευκαιρία αυτή, σας ενημερώνουμε πως η Συντονιστική Επιτροπή Λέσβου των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια, που θα μπορούσε να καλύψει ,έστω και στο ελάχιστο, ζωτικής σημασίας ανάγκες για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του νησιού μας.

 

 

        Με εκτίμηση

      Γεώργιος Ψάνης

Συντονιστής Γραμματέας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!