Πολιτική

17/11/2015 - 10:02

Ετοιμάζονται αλλαγές στον Καλλικράτη! - Συναντήσεις Γ. Πάλλη στην Αθήνα

 

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών κ. Κ. Πουλάκη, είχαν τη Δευτέρα, ο βουλευτής Λέσβου Γ. Πάλλης και ο Προκόπης Σινάνης Συντονιστής Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου. Στη συνάντηση αυτή κατατέθηκαν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις του δικτύου για τις αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο στον Ν.3852/2010 (Καλλικράτης) .

Επίσης κατατέθηκαν, ως άμεσο αίτημα, οι απαραίτητες τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στην εγκύκλιο που αφορά την πάγια προκαταβολή έτσι ώστε αυτή να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία ως προς τα έργα που αφορούν τις κοινότητες.

Επίσης τη Δευτέρα ο Γ. Πάλλης, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της υποψηφιότητας της Μυτιλήνης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, που έγινε σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ την Κυριακή παρευρέθηκε στα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2015", στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για την επέτειο της απελευθέρωσης της Λέσβου και των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου το 1912, που οργάνωσε η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και συλλόγους του Βορείου Αιγαίου.

 

Το γραφείο τύπου

Μοιράσου το άρθρο!