Πολιτική

21/12/2011 - 10:13

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ"

yle="text-align:justify;">Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

            Οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στο υπηρεσιακό συμβούλιο πραγματοποιήθηκαν με σημαντική συμμετοχή και όπως γνωρίζετε ανέδειξαν το ψηφοδέλτιο μας πρώτο σε ψήφους στην Λέσβο και στην Λήμνο με ποσοστό περίπου 60%,  με τον εκπρόσωπο μας Γιώργο Αλεξίου να επανεκλέγεται στο υπηρεσιακό συμβούλιο.

            Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την στήριξη σας και την θετική σας ψήφο, η οποία επιβεβαιώνει την αμερόληπτη, αντικειμενική και νόμιμη στάση μας όλα αυτά τα χρόνια στο υπηρεσιακό συμβούλιο, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συναδέλφου και τα δικαιώματα συνολικά όλων των εργαζομένων στους ΟΤΑ της Λέσβου και της Λήμνου, μακριά από κομματικά, παραταξιακά ή άλλα συμφέροντα.

            Όπως τονίσαμε και πριν τις εκλογές γνωριζόμαστε καλά, συναντιόμαστε καθημερινά στην δουλειά, στους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες. Όλοι εμείς που συγκροτήσαμε την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ δεσμευτήκαμε ότι μέσα σε ένα περιβάλλον, όπου καθημερινά τα δικαιώματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ συρρικνώνονται εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών και των μνημονιακών κατευθύνσεων θα παλέψουμε για να εκφράσουμε τα ανεξάρτητα συμφέροντα των εργαζομένων στους Δήμους Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

            Στο νέο υπηρεσιακό συμβούλια ο εκπρόσωπος μας θα λειτουργεί:

  • με συνεχή επαφή του συνόλου των εργαζομένων και τα Διοικητικά Συμβούλια των εργαζομένων στους τρείς Δήμους του Ν. Λέσβου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα όλων των συναδέλφων
  • με νομιμότητα και πάντα με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων
  • με αποκάλυψη κάθε αυθαιρεσίας της διοίκησης είτε των Δήμων είτε του κράτους

            Δηλώνουμε αποφασισμένοι να αναμετρηθούμε με την γραφειοκρατία και την κρατική αυθαιρεσία για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των συναδέλφων.

Θα σταθούμε δίπλα σας στα κοινά προβλήματα μας, όπως κάνουμε με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Για την Ενωτική Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων

ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΑΡΟΥΤΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΔΕΣΛΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

ΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΛΔΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!