Πολιτική

31/05/2016 - 13:49

Ευχαριστήρια επιστολή της Α. Αντωνέλλη στην Αναπληρώτρια Υπουργό Θ. Φωτίου

yle="text-align: justify;">Η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», κα Αναστασία Αντωνέλλη, έστειλε στην Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου, την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή.

 
Προς την αξιότιμη κυρία Θεανώ Φωτίου, 
Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης, και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
  
Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Όταν οι Κυβερνώντες εισακούν τα δίκαια αιτήματα των Αυτοδιοικητικών, ειδικά την σημερινή εποχή που το καθήκον υπηρέτησης του δικαίου, δεν είναι αυτονόητο, είναι προς Τιμήν τους.
Ως εκ τούτου με την παρούσα μου, σας εκφράζω τις ευχαριστίες μας, εκ μέρους όλων των Δημοτών μας, για το ότι ο Δήμος μας, συμπεριλαμβάνεται μέσα στους 30 Δήμους της Χώρας, σε ότι αφορά την παροχή  του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Το οποίο βεβαίως δεν λύνει το πρόβλημα της φτώχιας των Δημοτών μας, αλλά είναι κάτι.
Χαίρομαι ιδιαίτερα δε, διότι, με την απόφαση σας αυτή αποκαταστάθηκε η αδικία που διαπράχθηκε το Σεπτέμβριο του 2014 εις βάρος των φτωχών δημοτών μας, όπως αναλυτικά σας εξηγούσα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 312 της 5-2-2016, έγγραφο μου.
     
Διατελώ με Τιμή
Αναστασία Αντωνέλλη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λέσβου
 

Μοιράσου το άρθρο!