Πολιτική

14/11/2011 - 13:30

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στη Μυτιλήνη

Την Τρίτη και την Τετάρτη , στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, θα γίνει η προβολή των ταινιών μικρού μήκους του φεστιβάλ Δράμας, που ταξιδεύει ψηφιακά.

Την Τρίτη 15-11-2011 , θα προβληθούν τα έργα: «Γεια σου Ανέστη» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κανελλόπουλου, «Toothbrushes» των Νίκου Μπρανίδη και Γιάννη Μπουγιούκα, «To Πατάρι» του Μίνου Νικολακάκη, «Ηγέτης» του Γαβριήλ Τζάφκα, «Κόφ το» του Βασίλη Καλαμάκη, «Κινητά στοιχεία» του Ανδρέα Σιαδημά, «Ο μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ» της Ρηνιώς Δραγασάκη.

Θ ακολουθήσουν οι ταινίες «Gran Partita» του Αλέξανδρου Σκούρα, «Under Stress» του Πάρη Πατσουρίδη και «Flight at the Museum» του Δημήτρη Δελινικόλα.

Την Τετάρτη  16-11-2011, δεύτερη ημέρα προβολών, οι άνθρωποι του σινεμά μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες: «Πίστομα» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φουρτούνη, «Ίρις» του Αλέξανδρου Σιπσίδη, «Νύφη» του Λευτέρη Χαρίτου, «Musikhof» του Θωμά Κιάου, «Τζαφάρ» της  Νάνσυ Σπετσιώτη, «Ελένη» του Στέργιου Πάσχου, «Make up» του Χρήστου Μασσαλα, «If you have no place to cry» του Αριστοτέλη Μαραγκού, «The Fiddler» της Στελάνας Κλήρη, «Φαγανας» του Νίκου Χρονόπουλου, «Human Nature» του Νάσου Βακάλη και «Dead on Time» των Ανδρέα Λαμπρόπουλου και Κώστα Σκυφτά

Μοιράσου το άρθρο!