Πολιτική

11/08/2020 - 12:38

Φοβήθηκαν μήπως τα κόκκινα γράμματα στην Αγιάσο ενοχλήσουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

ΚΟΒ ΑΓΙΑΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με δεδομένη την επίσκεψη στην Αγιάσο  στις 14-15 Αυγούστου από την πρόεδρο της Δημοκρατίας η Δημοτική –Κοινοτική  αρχή έσβησε συνθήματα του ΚΚΕ και της  Λαϊκής  Συσπείρωσης  από την είσοδο του χωριού.

Προφανώς  τα μεγάλα κόκκινα γράμματα και κάτι σφυροδρέπανα και γαρύφαλλα ενοχλούν την αισθητική κάποιων, και ενόψει της άφιξης της Προέδρου  “δεν είμαστε για τέτοια”.

Πριν από αρκετά χρόνια  επισκέφτηκε το χωριό μας ο οικουμενικός Πατριάρχης και επειδή περιλάμβανε το πρόγραμμα του, ανάβαση στην κορφή του Ολύμπου μέσα σε λίγες μέρες  ένας ξεχαρβαλωμένος δρόμος γεμάτος λακκούβες που οδηγούσε στη κορυφή  η τότε περιφερειακή αρχή τον έστρωσε άσφαλτο.

Σήμερα η Δημοτική – κοινοτική αρχή εκτέλεσε πάλι ένα μεγάλο έργο. Έσβησε Συνθήματα. Τι κ αν οι δρόμοι του χωριού είναι γεμάτοι λακκούβες, ενώ οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε αθλία κατάσταση, το πολυδύναμο κέντρο υγείας υποστελεχωμένο λειτουργεί σαν αγροτικό ιατρείο; Τι κ αν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με την ύδρευση και αποχέτευση, μισογκρεμισμένα σπίτια ένα σωρό που θα πέσουν στο πρώτο σεισμό προκαλώντας ατυχήματα και πολλά άλλα προβλήματα ;  Το μεγάλο έργο έγινε.

Με τα άλλα θα ασχοληθούν “εν καιρώ” άσε που μπορεί να μας έλθει πάλι κάποιος “μεγάλος” οπότε να ‘χουν έργα να κάνουν.

 

ΑΓΙΑΣΟΣ 10-8-20

Μοιράσου το άρθρο!