Πολιτική

19/05/2014 - 20:50

Φωτής Ξύδας: την επόμενη Κυριακή θα κριθεί το μέλλον της «Λεσβιακής Άνοιξης»

yle="text-align: justify;">«Ο «Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο» κατάφερε έναν άθλο. Ξεκινώντας υπό αντίξοες συνθήκες και υπό ασφυκτικά περιθώρια χρόνου, αφού ουσιαστικά είχε στη διάθεση του λιγότερο από ενάμιση μήνα, κατάφερε να συγκροτήσει έναν Συνδυασμό από αξιόλογα πρόσωπα, να καταρτίσει ένα σαφές και ουσιαστικό πρόγραμμα δράσεως και να παρουσιάσει στους δημότες της Λέσβου μια νέα πρόταση για την Αυτοδιοικητική Αρχή που αξίζει να αποκτήσει ο Δήμος προκειμένου να αναγεννηθεί  το νησί μας και να το οδηγήσει στην πρόοδο και την ανάπτυξη.
Με την συμπαράσταση και την υποστήριξη των φίλων μας, τους οποίους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, επιτύχαμε να καταξιωθούμε στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας  και να αποκτήσουμε μια δυναμική που δίνει βάσιμες ελπίδες για την επικράτηση μας στο β΄ γύρο της επόμενης Κυριακής.
Ο προεκλογικός μας αγώνας επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου χωρίς μεγαλοστομίες, χωρίς κούφιες υποσχέσεις, χωρίς διάθεση αντιπαλότητας και χωρίς άναρθρες κραυγές.
Οι ήπιοι τόνοι που χρησιμοποιήσαμε εκτιμήθηκαν από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την προκοπή του τόπου μας αλλά δεν ακολουθήθηκαν από τον Συνδυασμό του κ. Γαληνού, ο οποίος αναλώθηκε σε στείρες αντιπαραθέσεις, χωρίς ουσιαστικά να μιλά για τίποτε συγκεκριμένο, αφού η μέχρι τώρα πορεία του μιλά από μόνη της για τα ανύπαρκτα «έργα» ενός κλασσικού ανεπάγγελτου πολιτικάντη. Προσπάθησε να παραπλανήσει τον κόσμο αποκρύπτοντας την κομματική του ταυτότητα και την εξάρτηση του από εθνικιστικό κόμμα που αεροβατεί μεταξύ της ανυπαρξίας και της εθνικής περιπέτειας.
Συγχαίρουμε τους άλλους Συνδυασμούς, που παρά τον έντιμο αγώνα που έδωσαν έμειναν εκτός β΄ γύρου. Η συμβολή τους στο ήπιο κλίμα που επικράτησε ήταν ουσιαστική και μας  δίνει την ελπίδα ότι η παρουσία τους στα κοινά θα συνεχιστεί με την ίδια συνέπεια και αγνή διάθεση προσφοράς στις υποθέσεις του Δήμου. Σε περίπτωση που ο Συνδυασμός μας επικρατήσει, τερματίζεται η αντιπαράθεση  νικητών και ηττημένων, αφού είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ενεργό ρόλο στην αντιπολίτευση ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για μια νέα «Λεσβιακή Άνοιξη».
Την επόμενη Κυριακή θα κριθεί το μέλλον του Δήμου Λέσβου. Πιστοί στις αρχές μας, με μοναδικό γνώμονα την ανεξάρτητη σκέψη και τον αδέσμευτο χαρακτήρα του Συνδυασμού μας  θα δώσουμε και αυτή την μάχη με συνέπεια, αξιοπρέπεια, προοπτική και χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος. Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας να ενισχύσουν τον Συνδυασμό μας και να δώσουν συνέχεια στην δυναμική του, χαρίζοντας στο Δήμο Λέσβου την Δημοτική Αρχή που του αξίζει»
 

Μοιράσου το άρθρο!