Πολιτική

26/10/2011 - 07:42

Φόβοι για παρατράγουδα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Και στη Μυτιλήνη όπως και και σε άλλες περιοχής σ' όλη την Ελλάδα υπάρχει έντονη ανησυχία ότι θα σημειωθούν παρατράγουδα στην παρέλαση  της 28ης Οκτωβρίου με αποδοκιμασίες των επισήμων από το πλήθος  και με "απαξίωση" των επισήμων από τους μαθητές.

Σε πολλά προφίλ  στο facebook   μαθητών της Μυτιλήνης υπάρχει το παρακάτω μήνυμα:

Παρακαλούνται οι μαθήτριες και οι μαθητές και όποιος άλλος συμμετάσχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν έρθει η ώρα των επισήμων, να στρέψουν τα κεφάλια προς την αντίθετη κατεύθυνση και να σταματήσουν μπροστά τους με γυρισμένη την πλάτη. Η νεολαία της χώρας την ημέρα του μεγάλου «ΟΧΙ» δεν θα χαιρετίσει ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Διαδώστε!!!!

---------------------

Να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια κατά τις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου κάλεσε χθες τους εκπαιδευτικούς η ΟΛΜΕ μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ. Παράλληλα, αποφασίστηκε να συνταχθεί «κείμενο που θα επικαιροποιεί το περήφανο "όχι" του ελληνικού λαού και τη μεγαλειώδη αντίσταση στη σημερινή συγκυρία» προκειμένου να διαβαστεί στις σχολικές εορτές.

Μοιράσου το άρθρο!