Πολιτική

03/10/2010 - 08:23

"Φόβοι στο ΠΑΣΟΚ ότι θα χάσει ο Νάσος Γιακαλής"

Σε σημερινό της ρεπορτάζ  03-10-2010 η εφημερίδα Καθημερινή κάνει μια διαφορετική πρόβλεψη για τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Επικαλείται πληροφορίες μέσα από το ΠΑΣΟΚ και αναφέρει ότι είναι διάχυτος ο φόβος για ήττα του Ν. Γιακαλή. Να θυμίσουμε ότι χθες η εφημερίδα  "Ημερησία"  έβλεπε προβάδισμα του Ν. Γιακαλή.   Εμείς το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι η μάχη θα είναι αμφίρροπη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει :

Των Ελλης Τριανταφύλλου - Β. Νέδου

Στη μάχη των εκλογών για τις περιφέρειες και τους δήμους ρίχνονται πλέον με εντατικούς ρυθμούς ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Στα επιτελεία τους γίνονται καθημερινές αναλύσεις των δημοσκοπήσεων και επικαιροποίηση της στρατηγικής των υποστηριζόμενων υποψηφίων, οι επιδόσεις των οποίων θα κρίνουν τις πολιτικές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής, η μάχη δείχνει δύσκολη και για τα δύο κόμματα, τα οποία μπαίνουν στην τελική ευθεία με λίγες βεβαιότητες και πολλά ερωτήματα.

Πρόκειται για άλλη μια περιφέρεια που το ΠΑΣΟΚ φοβάται ότι θα χάσει. Ο δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Ν. Γιακαλής θα αντιμετωπίσει τον νομάρχη Λέσβου κ. Π. Βογιατζή, ο οποίος φαίνεται να έχει ευρύτερο έρεισμα από τον κομματικό χώρο της Ν.Δ. που του παρέχει το επίσημο στήριγμα. Τις εκτιμήσεις του ΠΑΣΟΚ προσυπογράφει και η Ρηγίλλης που θεωρεί ότι ο κ. Βογιατζής είναι φαβορί για εκλογική νίκη.

Μοιράσου το άρθρο!