Πολιτική

20/05/2019 - 14:52

Γ. Σπιλάνης : Μήνυμα Νίκης από τη Δυτική Λέσβο

Στη Δυτική Λέσβο κινήθηκε από την Παρασκευή η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Σπιλάνης και μέλη της παράταξης επισκέφθηκαν τη Καλλονή και συνομίλησαν με επαγγελματίες , πολίτες , αλλά και με τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες. 


Το ίδιο απόγευμα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης , λίγο πριν την αναχώρηση του για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Χίο , είχε μια χρήσιμη ενημερωτική επαφή με την υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά. 


Το απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου μέλη της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, μοίρασαν φυλλάδια στα καφέ της Προκυμαίας, στα Λαδάδικα και στην αγορά της Μυτιλήνης. 


Το πρωί του Σαββάτου , άλλη ομάδα επισκέφθηκε τα Βατερά , για συνάντηση με τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Βρίσας αλλά και με επιχειρηματίες της περιοχής που προετοιμάζονται για την καλοκαιρινή σεζόν. Η αποδοχή των κατοίκων στο πρόσωπο του Β.Τεντόμα που ως άμισθος συντονιστής των ενεργειών μετά τον καταστρεπτικό σεισμό, ήταν εμφανής και συγκινητική.


Παράλληλα με αυτές τις επισκέψεις , άλλη ομάδα υποψηφίων ,το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής περιόδευσε σε Παράκοιλα , Ταβάρι , Μεσότοπο , Άγρα , Βατούσα , Χίδηρα, Πτερούντα, και Σίγρι , μοίρασαν φυλλάδια και συνομίλησαν με τους  κατοίκους που εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά τα χωριά . Είναι εντυπωσιακό ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, οι κάτοικοι βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον και λόγω των έργων που εκτελούνται στην περιοχή και τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται και με τη δημιουργία του νέου Δήμου Δυτικής Λέσβου.


 Έκδηλη ήταν η συμπαράταξη  των κατοίκων της Δυτικής Λέσβου ,στις προτάσεις μας, βλέποντας στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας την μοναδική διέξοδο στα χρόνια αδιέξοδα που έχουν  δημιουργήσει  οι προηγούμενες περιφερειακές αρχές. Προτάσεις  που στόχο έχουν να αναζωογονήσουν την ζωή στην ύπαιθρο, με την αξιοποίηση της τοπικής αγροτικής και  κτηνοτροφικής παραγωγής. 


Δυνατότητες που μπορούν να υλοποιηθούν από δυνάμεις μακριά από πελατειακές σχέσεις και εξυπηρετήσεις συμφερόντων, όπως εκφράζεται από την ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και το Γιάννη Σπιλάνη.

Μοιράσου το άρθρο!