Πολιτική

19/06/2012 - 15:04

Γ. Ζερδελής: θα εργαστώ για την αποτροπή της εφαρμογής των αβαστάχτων μέτρων

Συμπολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Αη Στράτη,

Σας εκφράζουμε την βαθιά μας εκτίμηση για την επιλογή σας να ψηφίσετε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους συνυποψήφιους μου και εμένα προσωπικά.

Ευχαριστούμε αυτούς που κατανόησαν την αναγκαιότητα μιας μεγάλης ενωτικής Αριστεράς, και έδωσαν ψήφο στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ, ως κύρια δύναμη για την αλλαγή της πορείας της χώρας. Αυτούς, που ενώ δεν ήταν αριστεροί, εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και  την πρότασή του για την ανακοπή της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων. Τέλος ευχαριστούμε και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, αλλά ανεξάρτητα από την τελική επιλογή της ψήφου τους, άκουσαν με προσοχή και σοβαρότητα τις πολιτικές μας προτάσεις και ευελπιστούν στην γόνιμη συμβολή μας στις πολιτικές εξελίξεις.

Ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τιμήσω την ψήφο σας. Οι  πρακτικές του ρουσφετιού, της εκδούλευσης και της διαπλοκής με ιδιοτελή συμφέροντα, ήταν, είναι και θα είναι έξω από τη λογική τη δική μου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, μαζί με όλους τους πολίτες των νησιών μας :

        Θα αναδείξω τα συλλογικά αιτήματα των εργαζόμενων τάξεων των νησιών μας.

        Θα προβάλλω τις ανάγκες για την κοινωνική προστασία των αδυνάτων

        Θα στηρίξω τα κινήματα και τις οργανώσεις αλληλεγγύης. των πολιτών, την καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχιας

        Θα συμβάλλω στην εκπόνηση ενoς σχεδίου ανάπτυξης των νησιών μας, προς όφελος του συνόλου των κατοίκων τους και όχι των μονοπωλιακών κερδοσκοπικών τους συμφερόντων.

        Θα είμαι μαζί με τους πολλούς, για την υπεράσπιση της συνοχής και της δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας.

Τέλος, ως μέλος της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα εργαστώ για την αποτροπή της εφαρμογής των αβάσταχτων μέτρων της μνημονιακής πολιτικής, που καταστρέφουν το λαό και τη χώρα. Θα καταθέσω μαζί με τα άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής μας ομάδας συγκεκριμένες προτάσεις για τα νησιά και τους κατοίκους τους.

Ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα αγωνιστούμε για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για μια ζωή με εργασία για όλους,  αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, ειρήνη και προοπτική. Θα είμαστε μαζί.

 

          Μυτιλήνη  19.6.2012

Γιάννης Ζερδελής

       Βουλευτής νομού Λέσβου του

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Μοιράσου το άρθρο!