Πολιτική

23/03/2019 - 05:52

Γέφυρες για συνεργασίες στο δήμο Μυτιλήνης από την Εριφύλλη Χιωτέλλη

Π

αρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις διεργασίες που είναι σε εξέλιξη, για συγκλίσεις ανάμεσα σε διάφορες αυτοδιοικητικές κινήσεις.

Είναι απολύτως καθαρό σε εμάς, ότι η διακυβέρνηση του νέου Δήμου Μυτιλήνης δεν θα είναι υπόθεση μιας παράταξης. Η απλή αναλογική επιβάλει συγκλίσεις διαφορετικών παρατάξεων και αυτό είναι καλό. Εμείς επιζητούμε τις συγκλίσεις και τις συνεργασίες.

Ο νέος Δήμος Μυτιλήνης θα διοικηθεί από έναν δημοκρατικό και προοδευτικό"συνασπισμό" αυτοδιοικητικών κινήσεων, στην βάση συγκεκριμένων προγραμματικών συγκλίσεων και συμφωνιών.

Ενθαρρύνουμε λοιπόν όσους και όσες. από τους άλλους συνδυασμούς, θεωρούν ότι μπορούν να ενταχθούν σε ένα τέτοιο, μελλοντικό, προοδευτικό και δημοκρατικό συνασπισμό δυνάμεων, να ασχοληθούν, εκτός από τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν ή θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων τους και με την επεξεργασία συγκεκριμένων προγραμματικών θέσεων.

Γιατί οι συνεργασίες, γίνονται ανάμεσα σε πρόσωπα ή αυτοδιοικητικές παρατάξεις που θέλουν να υλοποιήσουν ένα κοινό πρόγραμμα για το καλό των πολιτών!

 

Εριφύλη Χιωτέλλη

Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!