Πολιτική

27/11/2015 - 12:29

«Γκολ» έβαλε ο Δήμος Λέσβου στα Λουτρά

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λουτρών, Βασίλη Μαμώλη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών, Λιμενικών, Κτηριακών Έργων και Υπαίθριων Χώρων Δήμου, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, επισκέφθηκε τα Λουτρά και ενημερώθηκε αναλυτικά για την πρόοδο του έργου αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Λουτρών, του Δήμου Λέσβου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013”  - Άξονας 4» και εκτελείται από την εταιρεία «Μινάβρα Τεχνική Α.Ε.».

Ο αρχικός προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ήταν 252.442,00 € (με ΦΠΑ 16%), αλλά μετά τη δημοπράτηση συμβασιοποιήθηκε στα 151.465,21 ευρώ.

Οι εργασίες που εκτελούνται είναι: επίστρωση με συνθετικό τάπητα, διαγραμμίσεις του αγωνιστικού χώρου και τοποθέτηση τερμάτων, ανακατασκευή στρώσεων οδοστρωσίας διάστρωση με άμμο προελεύσεως λατομείου και συμπύκνωσης του.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου, το οποίο προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, τονίζοντας ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποδοθεί στους αθλητές, τους φιλάθλους και στη κοινωνία μας γενικότερα. «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με σύγχρονες προδιαγραφές, που αναβαθμίζει ουσιαστικά, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας και προάγει τον Λεσβιακό αθλητισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γαληνός.

Μοιράσου το άρθρο!