Πολιτική

19/04/2019 - 09:51

H επόμενη μέρα για τους εργαζόμενους μετά το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου - Συνάντηση με Σ. Κύτελλη

Ο Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα που θα ανακύψουν από την προχειρότητα με την οποία έγινε το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου, συναντήθηκε χθες 18 Απριλίου με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης στους εργαζομένους οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Αλεξίου επεσήμανε πως το κυρίαρχο θέμα των εργαζομένων είναι η μετακίνηση υπαλλήλων στον νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Ένα θέμα που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εξετάστηκαν τρόποι προκειμένου να βρεθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λύση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Τεχνική Υπηρεσία και όπως τόνισε η Διευθύντρια της, η Μαριάνθη Στυλιανίδου, «κάθε μετακίνηση θα δημιουργήσει δυσκολίες στην πρόοδο των έργων που εκτελούνται».

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους και μαζί με τον Στρατή Κύτελη εξέτασαν προτάσεις επίλυσης τους, ενώ του παρέδωσαν και σχετικό υπόμνημα.

Κυτελης ΟΤΑ

Μοιράσου το άρθρο!