Πολιτική

19/11/2015 - 20:07

H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα μας βάλει να πληρώσουμε και facebook ! ! !

O

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού με καταγωγή από τη Σάμο κ. Κατρακάζος κατάφερε και πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου την δαπάνη 868,84€  για facebook!



Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Αριθµός Απόφασης 1004/2015 ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δηµιουργία διαφηµιστικής καµπάνιας στο FACEBOOK µε την αναζήτηση Σαµιωτών, Ικαριωτών και Φουρνιωτών του εξωτερικού.

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ Την έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ύψους οκτακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ και ογδόντα τεσσάρων λεπτών (868,84), συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ, για τη δηµιουργία διαφηµιστικής καµπάνιας στο FACEBOOK. Στόχος της ενέργειας είναι ο εντοπισµός των αποδήµων των νησιών µας που ζουν στο εξωτερικό, η σύσφιξη των σχέσεων µε την Περιφερειακή Ενότητα Σάµου και η δηµιουργία δεσµών συνεργασίας. Η όλη ενέργεια αποβλέπει στην ευηµερία και πρόοδο των κατοίκων των νησιών µας γνωρίζοντας ότι η συµβολή των αποδήµων θα είναι η µέγιστη δυνατή.


Με απλά ελληνικά θα χρησιμοποιηθεί το facebook (που είναι δωρεάν!) για να σύσφιξη σχέσεων των κατοίκων ... πάντα για τη Σάμο! (μιας και ο κος Κατρακάζος δεν έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα για το υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο) -  (ακόμη και τα κρασιά σε μια έκθεση στο Λονδίνο από τη Σάμο ήταν... τα ποτά από  Λέσβο και Χίο ουσιαστικά  δεν υπήρχαν)

Ας επιστρέψουμε όμως στο facebook...

Η δημιουργία σελίδας στο facebook είναι δωρεάν και με το 868 ευρώ κόστος μπορείς να προωθήσεις μια σελίδα σε πάνω από 1.000.000 άτομα ....

Τώρα γιατί εμείς πρέπει να πληρώνουμε τις facebook επιθυμίες του κυρίου Νίκου από τη Σάμο, ας το κρίνουν οι πολίτες της Λέσβου !

 

 

Δείτε όλη την απόφαση :

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
77ΡΘ7ΛΩ-ΠΤ5 (1).pdf 136.88 KB

Μοιράσου το άρθρο!