Πολιτική

14/11/2014 - 10:25

«Χέρι-χέρι με τον Καρατζαπαίρνει»

yle="text-align: justify;">«Χέρι-χέρι με τον Καρατζαπαίρνει» έγραφε ένα site! Τώρα καταλάβαμε γιατί είχε πιάσει τόσο πόνο τον αρχηγό του ΛΑΟΣ για να εξοπλιστεί η χώρα μας! Καλός είναι ο πατριωτισμός αλλά αυτός δεν κρίνεται μόνο στο πεδίο της μάχης. Άσε που στο πεδίο της μάχης, τέτοιοι «τύποι» θα την κάνουν κοπάνα! Ο πατριωτισμός κρίνεται και στις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη. Στην Ελλάδα συζητούν όλοι για τα δικαιώματα τους. Από τους πολιτικούς μέχρι και τους φοιτητές.
Οι πολιτικοί π.χ. έχουν το δικαίωμα της φοροδιαφυγής. Θα μου πείτε τώρα, όλοι ίδιοι είναι; Όχι, αλλά αφού δεν καταδικάζουν αυτούς που έχουν βάλει «το δάκτυλο στο μέλι», γιατί κι εμείς οι απλοί πολίτες να μην έχουν το δικαίωμα να λέμε ότι όλοι είναι ίδιοι; Που είναι η υποχρέωση των πολιτικών να προχωρήσουν τις υποθέσεις με τα οικονομικά σκάνδαλα; Εδώ αποκαλύφθηκε από εφημερίδα της Κυριακής και χωρίς μάλιστα κάποια διάψευση, ότι ζητήθηκε να μην ασχοληθούν οι δικαστές με την λίστα Λαγκάρντ!
Οι φοιτητές τώρα που είναι και επίκαιρο το θέμα, θεωρούν δικαίωμα να μπουκάρουν στα Πανεπιστήμια, να υβρίζουν πρυτάνεις και καθηγητές, ενίοτε να τους….κτίζουν και στα γραφεία τους. Την υποχρέωση τους να σπουδάσουν προφανώς την εκχωρούν σε κομματικές παρατάξεις. Φαντάζομαι ότι οι έχοντες έχουν στείλει τα παιδιά τους στα πανεπιστήμια του εξωτερικού τη στιγμή βέβαια που τα παιδιά του λαού, αδυνατούν να σπουδάσουν.
Και για να κλείσουμε το σημερινό σχόλιο μας, σαν κλασικός πολιτικός ο χέρι-χέρι Καρατζαφέρης μίλησε για συμφέροντα κι εκβιασμούς χωρίς ν΄ απαντήσει στην ουσία του θέματος. Έχει ή δεν έχει off-shore εταιρείες όπου διοχετεύονται οι μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα του δημοσίου; Και βέβαια δεν παραιτείται από την αρχηγία του ΛΑΟΣ. Και μ΄ ευκαιρία τις αποκαλύψεις για τον Καρατζαφέρη, θα πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα Τσοχατζόπουλου, του οποίου το θέμα περνάει στο περιθώριο της επικαιρότητας, περί κατάθεσης όλων όσων ήταν στο ΚΥΣΕΑ την κρίσιμη περίοδο των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Γαιτί όπως φαίνεται είναι μεγάλη πληγή στην οποία εμπλέκονται πολιτικοί από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις. Εμπρός λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Θα τολμήσουν;

Μοιράσου το άρθρο!