Πολιτική

06/01/2020 - 12:31

Χιονίζει στο Αμπελικό - Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μυτιλήνης - Επίσκεψη Δημάρχου (φωτο)

Από χτες βρίσκεται σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός του Δήμου Μυτιλήνης προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν οι έκτακτες καταστάσεις από την κακοκαιρία «Ηφαιστίων».

Από το πρωί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού τμήματος και συντονίζει την επιχείρηση αντιμετώπισης της κακοκαιρίας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αμπελικό ελέγχει την κατάσταση όπου παρά την έντονη χιονόπτωση το οδικό δίκτυο παραμένει ανοικτό. (Υπήρξε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Αμπελικού - Πολιχνίτου, από το 1ο έως το 6ο χλμ αλλά με βάση νεότερη ενημέρωση από το Δήμο Μυτιλήνης ο δρόμος είναι και πάλι ανοιχτός μετά από παρέμβαση των μηχανημάτων του Δήμου)

Συνοδεύεται από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη, από τον Εντεταλμένο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Φραντζέσκο αλλά και από τον Πρόεδρο των εργαζομένων του Δήμου Γιώργου Αλεξίου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ζητεί από τους δημότες να μην μετακινούνται και εάν χρειάζεται να έχουν απαραιτήτως αλυσίδες. Στο οδικό δίκτυο βρίσκονται μηχανήματα προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι

Μοιράσου το άρθρο!