Πολιτική

16/01/2013 - 14:54

Η Αναστασία Αντωνέλλη «σφάζει» τον Πανάγιωτη Παρασκευαΐδη - Σκληρή απάντηση

Η Αναστασία Αντωνέλλη «σφάζει»  τον Πανάγιωτη Παρασκευαϊδή

Η

Πρόεδρος τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, με αφορμή τα όσα ψευδή και συκοφαντικά είπε εχθές εναντίον της σε Δελτίο Ειδήσεων Τοπικού Τηλεοπτικού Σταθμού, ο κ.  Παρασκευαϊδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι πολύ γιατί αναγκάστηκα σήμερα να καταφύγω στην δικαιοσύνη προκειμένου να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη μου για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε ο κ. Παρασκευαϊδης σε χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων, εναντίον μου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ με εμφάνισε ως άνθρωπο χωρίς ιδεολογικές και πολιτικές αρχές με μόνο κίνητρο μου για την ενασχόληση με τα κοινά και την παραμονή μου στην Παράταξη της «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», την ιδιοτέλεια και το κέρδος. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «και όσοι έμειναν ακόμα στην Παράταξη είναι ιδιοτελής γιατί έχουν έμμισθη θέση. Παράδειγμα η κυρία Αντωνέλλη πόσα έπαιρνε ως υπάλληλος του Βουνάτσου και πόσα παίρνει τώρα;» εννοώντας ως Πρόεδρος του Νομικού.

Προς Προς ενημέρωση των συνδημοτών μου και αποκατάσταση της αλήθειας, επισυνάπτω αντίγραφο της φορολογικής μου δήλωσης οικονομικού έτους 2011 που αφορά εισοδήματα του 2010, δηλαδή την περίοδο της πλήρους υπαλληλικής μου ιδιότητας στο γραφείο του Δημήτρη Βουνάτσου, ποσού 11.197,32 Επίσης σας επισυνάπτω σημερινή βεβαίωση του Οργανισμού «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» από την οποία προκύπτει ότι έλαβα ποσό 4.191,32 για έξοδα παράστασης Προέδρου έτους 2012. Θυμίζω επίσης την εισήγηση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο με την οποία ζητούσα ως ο Νόμος προέβλεπε, τον καθορισμό των εξόδων παράστασης του Ν.Π.Δ.Δ και μάλιστα ζήτησα με τον χαμηλότερο συντελεστή! Πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο- έλαβε δύο ψήφους, την δική μου και του κ. Πάλη-, διότι όπως ελέχθη το μέγεθος του Οργανισμού είναι τεράστιο και απαιτεί πλήρη και αποκλειστική απασχόληση και ως εκ τούτου το Δ.Σ -και ο κ. Παρασκευαϊδης- αποφάσισε υψηλότερο συντελεστή.

Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Παρασκευαϊδη στον ολισθηρό κατήφορο του ξεκατινιάσματος που έχει επιλέξει ίσως γιατί «δεν είμαι πολιτικός» όπως είπε, και όπως εκείνος αντιλαμβάνεται τους πολιτικούς. Και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό. Απλά  θυμίζω ότι καλό είναι να μην μιλάνε κάποιοι για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πιο συγκεκριμένα: Τι έχει να απαντήσει ο κ. Παρασκευαϊδης για το ηθικό ερώτημα ότι αν και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δεν κατέθεσε, ως εκ του Νόμου 3852/2010 άρθρο 61 παραγ. 4, είχε την υποχρέωση Δήλωση του Πόθεν Έσχες για να αναρτηθεί στο Διαδίκτυο; Τι αλήθεια φοβάται το «πόθεν», «το έσχες» ή το ξέχασε; Τι έχει να απαντήσει ο κ. Παρασκευαϊδης ως πρωθιερέας της ανώμαλης κατάστασης που προέκυψε πρωτίστως με δική του ευθύνη, για την μη ύπαρξη Προέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου με αποτέλεσμα η σίτιση των απόρων συνδημοτών μας να κινδυνεύει να σταματήσει 15 Φεβρουαρίου αφού ως γνωστόν δεν έχουμε προϋπολογισμό  και δεν μπορούμε αν και έχουμε έτοιμη την μελέτη να προκηρύξουμε διαγωνισμό; Τι έχει να απαντήσει ο κύριος Παρασκευαϊδης  για το ότι σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, εάν δεν υπάρχει προϋπολογισμός μέχρι τέλος Ιανουαρίου δεν θα γίνεται καμία άλλη δαπάνη εκτός από την μισθοδοσία, δηλαδή θα σταματήσει η σίτιση των Παιδικών Σταθμών, η θέρμανση τους καθώς επίσης και η θέρμανση των ΚΑΠΗ και όλων των άλλων αναγκαίων δαπανών από 1-2-2013; Αυτά για μένα είναι κατεπείγοντα πολιτικά ερωτήματα και αγωνίες και όχι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις,  οι συκοφαντίες και οι ύβρεις.

Ειλικρινά λυπάμαι βαθύτατα για αυτή την παρακμή, με την οποία αρνούμαι να ξανα-ασχοληθώ.

 

Μοιράσου το άρθρο!