Πολιτική

14/09/2020 - 19:41

Η "μεγάλη μύτη" και ο "εξαφανισμένος" - Απάντηση Τ. Βέρρου στον Χ. Αθανασίου

Απάντηση Δημάρχου Δυτικής Λέσβου προς τον Υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου ( σχετική ανάρτηση: Ας μας πει ο Ταξιάρχης Βέρρος από ποιον απειλήθηκε ή εκβιάσθηκε; )

 Η απάντηση: 

Πράγματι είπα ψέμματα στο ότι ειπώθηκε ότι θα καταργηθεί ο Δήμος αφού δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Είπα ότι ειπώθηκε και όλοι κατάλαβαν φαντάζομαι, άπαξ. Έγινε δύο φορές και μάλιστα παρουσία του κ. Αθανασίου.

Την πρώτη ως πιθανότητα και την δεύτερη ως βεβαιότητα. Πάντως έχει σημασία να λες κάτι, δημοσίως, επί 4 μέρες και να σε διαψεύδουν την 5η. Επίσης θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να έκανε την διάψευση, όποιος έκανε και την σχετική δήλωση.

Τέλος, ως γεγονός το θεωρώ εξαιρετικά πρωτότυπο Οσον αφορά τις "άστοχες" ενέργειες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, επισημαίνω ότι τουλάχιστον υπάρχουν ενέργειες, σε αντίθεση με την εξαφάνιση κάποιων, όταν θα έπρεπε να ενεργήσουν.

Σε κάθε δε περίπτωση, αυτές κρίνονται καθημερινά από τις δημότες.

Τέλος, ουδείς αμφισβήτησε την καλή σχέση του Δήμου με την Κυβέρνηση. Άλλωστε έτσι πρέπει να κάνουν και τα δύο μέρη, προς όφελος των δημοτών. Σχέση που μπορεί να δοκιμάζεται κατά καιρούς, λόγω του μεταναστευτικού, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα, εχουμε τις απόψεις μας, τις έχουμε ευθαρσώς πει και θεωρούμε ότι έχουμε δικαιωθεί από τα γεγονότα. Σχέση όμως που κάποιους ενοχλεί γιατί θεωρούν ότι παρακάμπτονται.

Υ. Γ. Κατά τον Κάρλο Κολόντι, συγγραφέα του Πινόκιο, χαρακτηριστικό του ψεύτη είναι η μεγάλη μύτη. Όσον με αφορά, δεν έχω.

 

Ταξιάρχης Βέρρος

Μοιράσου το άρθρο!