Πολιτική

23/12/2020 - 16:03

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου στηρίζει τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη - Εθελοντικές δράσεις

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου στηρίζει συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο. Την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε στον τηλεμαραθώνιο που συνδιοργάνωσαν η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, μια πρωτοβουλία αγάπης και έμπρακτης αλληλεγγύης στους ασθενέστερους συμπολίτες μας, η οποία απέφερε πάνω από 17.000 ευρώ στους συλλόγους, Σχεδία-Περιοδικό Δρόμου, Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου και Δείπνο Αγάπης. 

Επιπρόσθετα, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ ΛΕΣΒΟΥ συνέλεξαν και παρέδωσαν την Τρίτη 22/12/2020  τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης στον Σύνδεσμο Πολυτέκνων Λέσβου ώστε να διατεθούν στις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού μας. 

Ο εθελοντισμός, η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη είναι νοοτροπία, είναι στάση ζωής είναι η κληρονομιά μας. Ο ανθρωπισμός συσφίγγει τους κοινωνικούς δεσμούς, καταργεί τις κοινωνίες διπλών ταχυτήτων και εξομαλύνει τις κοινωνικές ανισότητες δημιουργώντας μία υγιή κοινωνία των πολιτών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με ακόμη περισσότερα χαμόγελα.

Μοιράσου το άρθρο!