Πολιτική

12/04/2012 - 14:18

Η πρώτη δήλωση του κ. Καπάρα - Υποψήφιος Βουλευτής Λέσβου με το ΠΑΣΟΚ

Δήλωση Παναγιώτη Καπάρα Υποψηφίου Βουλευτή Ν. Λέσβου

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αποφάσισα στις κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, να είμαι υποψήφιος και να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου της Λέσβου, της Λήμνου και του Άη Στράτη.

Όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική, μοναδικός μου στόχος και επιδίωξη ήταν να διαθέτω όλες τις δυνάμεις μου για το καλό των νησιών μας, να προωθήσω τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και τις παραγωγικές τάξεις του νομού μας, προσπαθώντας να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου και της πατρίδας μας.

Έχοντας βαθιά μέσα μου την πεποίθηση ότι η πολιτική είναι μια σοβαρή υπόθεση και ότι δεν μπορεί να είναι δημόσιες σχέσεις, μεγάλες υποσχέσεις και πολιτικάντικες τοποθετήσεις, γι΄ αυτούς τους λόγους στη δύσκολη σημερινή συγκυρία δεν μπορούσα να μην στρατευτώ στο κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η χώρα μας διέρχεται μία τεράστια κρίση με σαφέστατες οικονομικές και κοινωνικές παραμέτρους. Το πολιτικό σύστημα αμφισβητείται ανοιχτά. Ο Ελληνικός λαός είναι θυμωμένος και οργισμένος, η νέα γενιά βιώνει με το πιο δραματικό τρόπο την ανεργία και την έλλειψη προοπτικής, η πατρίδα μας βρίσκεται σε μία μεγάλη περιδίνηση.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών  που περνά σήμερα το κάθε νοικοκυριό και ο κάθε πολίτης, στόχος μου είναι να βοηθήσω και να συμβάλλω, ώστε η κυοφορούμενη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και του πολιτικού συστήματος, να δώσει στην πατρίδα μας τη δυνατότητα και τις δυνάμεις εκείνες που θα συμβάλλουν με την ενεργητική τους παρουσία ώστε η χώρα να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη μεγάλη κρίση.

Συμμετέχω στη μάχη των εκλογών της 6ης Μαΐου γιατί πιστεύω ότι με το ΠΑΣΟΚ το οποίο διαχρονικά προσέφερε πολλά στη χώρα -έχοντας κάνει σαφώς και λάθη- και με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, θα έχουμε τη δυνατότητα ως δημοκρατικό κίνημα να διαμορφώσουμε τις πολιτικές συνθήκες ώστε η χώρα μας να συνεχίσει να είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχει νόμισμά της το ευρώ και να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για μία αναπτυξιακή πορεία, που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας, θα βελτιώσει την οικονομική κατάσταση και θα αφήσουμε πίσω μας την κρίση και όσα μας πληγώνουν.

Θεωρώ ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι μία πρόκληση, αλλά και μία ευκαιρία για το μέλλον. Ήρθε ο καιρός να γυρίσουμε σελίδα και η πραγματική πολιτική να έρθει στο προσκήνιο.

Μοιράσου το άρθρο!