Πολιτική

17/04/2019 - 11:01

Η πρώτη τιμητική και συμβολική υποψηφιότητα της "Δημοκρατικής Μυτιλήνης"

«Δημοκρατική Μυτιλήνη» Παράταξη πολιτών της Κοινότητας Μυτιλήνης

Με ιδιαίτερη περηφάνια η παράταξη των πολιτών της Κοινότητας Μυτιλήνης «Δημοκρατική Μυτιλήνη» ανακοινώνει σήμερα τιμητικά την πρώτη υποψηφιότητα για το συμβούλιο της Κοινότητας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Την υποψηφιότητα του αγωνιστή του αντιναζιστικού αγώνα Φρίξου Πρωτογερέλλη. 


Σηματοδοτώντας έτσι και συμβολικά την αξία του αγώνα της παράταξης να κλείσουν τα κοινωνικά ρήγματα, να υπάρξει ξανά κοινωνική συνοχή στον τόπο μας, να ξεκολλήσουμε την πόλη από τη λάσπη του διχασμού. 


Ο Φρίξος Πρωτογερέλλης, πολεμιστής στα αντιναζιστικά μέτωπα της Μέσης Ανατολής και της βόρειας Αφρικής, κορυφαίο στέλεχος της ΕΠΟΝ, αγωνιστής και θύμα πολιτικών διώξεων στη μετεμφυλιακή Ελλάδα και τη Χούντα, συνετός μαχητής των ιδεών της ανανεωτικής και δημοκρατικής Αριστεράς σπεύδει σήμερα πρώτος να βάλει την υπογραφή του στον αγώνα για μια «Δημοκρατική Μυτιλήνη». Μια πόλη που λύνει τα προβλήματα της χωρίς λιθοβολισμούς και λασπολογίες. Αλλά με την απαιτούμενη προσοχή, με υπευθυνότητα, με αποφασιστικότητα και συνεργασία. 


Καλωσορίζουμε το Φρίξο Πρωτογερέλλη στην προσπάθεια μας. Τον ευχαριστούμε για το παράδειγμα.

 
Η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινώσει το πλήρες της ψηφοδέλτιο.

Μοιράσου το άρθρο!