Πολιτική

01/06/2011 - 16:33

Ημερίδα για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού- Μυτιλήνη 08-06-2011

Το ΚΕ.ΣΥ.Π Μυτιλήνης σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Εισαγωγή στη τριτοβάθμια εκπαίδευση-Συμπλήρωση Μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίου» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Λέσβου (Κουντουριώτου 71-Προκυμαία). Ομιλητές θα είναι ο κος Αντωνίου Χρήστος, υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Νεάπολης Θεσσαλονίκης, η κα Τοροσιάδου Ευγενία, υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Μυτιλήνης και ο κος Γρηγόρης Καλδέλης υπεύθυνος ΓΡΑΣΕΠ Πλωμαρίου.

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης είναι οι εξής:
  • Ο Θεσμός του ΣΕΠ και οι Δομές εφαρμογής του στη Λέσβο.
  • Ο τρόπος εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση-Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου Υποψηφίου. Συμβουλές για τη συμπλήρωση-ιδιαίτερα σημεία προσοχής. Οι φετινές θεσμικές  αλλαγές (κατάργηση των μετεγγραφών, ειδικός αριθμός εισακτέων κ.α.). Η εισαγωγή για το 10% των υποψηφίων.
  • Η εισαγωγή στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού. Η εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.
  • Η εισαγωγή σε σχολές εκτός του Μηχανογραφικού Δελτίου.

(Σχολή Καλών Τεχνών, Σχολές Λιμενικού Σώματος, Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Ειδικοί φρουροί και συνοριοφύλακες στην ΕΛΑΣ)

  • Σπουδές σ' άλλες σχολές και ιδρύματα. Σπουδές στο εξωτερικό.

Οι εισηγήσεις θα είναι σύντομες και θ’ αποτελέσουν τη βάση για συζήτηση-επίλυση αποριών επί των παραπάνω θεμάτων καθώς και για διευκρινίσεις σε ότι αφορά τις σχολές και τμήματα του Μηχανογραφικού.

Μοιράσου το άρθρο!

geotee