Πολιτική

03/10/2010 - 23:36

Ηρακλής Βερβέρης: Αντιπεριφερειάρχης με το Νάσο Γιακαλή

ώρα   23:36     -   03/10/2010

Το Lesvosnews.net πρώτο  σας ενημερώνει ότι ο Νάσος Γιακαλής απέτυχε να βρει ένα πρόσωπο με απήχηση για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη και τελικά κατέληξε στον  Ηρακλή Βερβερή !!!! Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΕΡΒΡΗΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ  !!!! Ηρακλής Βερβέρης : Γραμματέας της Περιφερειακής του ΠΑΣΟΚ και έχει μαζί του το βαθύ κομματικό μηχανισμό. ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!!!

Η επιλογή του είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ του Ν.Γιακαλή

Ως εκ τούτου η ήττα του στις εκλογές είναι δεδομένη !!!!

ΟΠΟΤΕ ?   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ  Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ !!!

Το ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο ουσιαστικά έχει διαλυθεί !!!!!

Περισσότερα στα επόμενα μας άρθρα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :  διαβάστε το προηγούμενο μας  άρθρο εδώ - πλήρη επιβεβαίωση του LesvosNews

up date  23:58   η δήλωση του Ηρακλή Βερβέρη :

Ευχαριστώ θερμά τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ευχαριστώ θερμά τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσο Γιακαλή για τη τιμή που μου έκανε να με επιλέξει μεταξύ άξιων και ικανών συναδέλφων, ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για τη νίκη του συνδυασμού μας. Οι νέες αιρετές Περιφερειακές αρχές που θα προκύψουν από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου θα κληθούν να εφαρμόσουν για πρώτη φορά το νέο διοικητικό μοντέλο, το οποίο προβαίνει σε συνολικό επανασχεδιασμό των επιπέδων διακυβέρνησης. • Που θέτει ως επίκεντρο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη, με υπηρεσίες ποιότητας και αξιοποίηση όλων των σύγχρονων μέσων. • Δίνει νέα ώθηση στις τοπικές κοινωνίες έχοντας γνώση και την πρακτική δυνατότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί την τοπική περιφερειακή ανάπτυξη. • Μπορεί να συμμετέχει άμεσα στις Ευρωπαϊκές διεργασίες και να διεκδικεί απευθείας πόρους και ευκαιρίες. • Διευρύνει τη συμμετοχή του πολίτη στις τοπικές αποφάσεις, εμβαθύνει τη δημοκρατία, αναδεικνύει το ρόλο της κοινωνίας των πολιτών, των κοινοτικών οργανώσεων και του εθελοντισμού. Τα επόμενα χρόνια πρέπει να αγωνιστούμε για να αμβλύνουμε τις ανισότητες που δημιουργεί η νησιωτικότητα με την προώθηση κατάλληλων πολιτικών (μεταφορικό ισοδύναμο), να ολοκληρώσουμε τις υποδομές μας, να αποκτήσουμε ενεργειακή αυτοτέλεια, να βελτιώσουμε τις μεταφορές μας, να στηρίξουμε τον τουρισμό, την γεωργία , την κτηνοτροφία , την αλιεία και να καλλιεργήσουμε την περιφερειακή συνείδηση. Για όλα αυτά απαιτείται η συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας , σε μια ευρεία συμμαχία με προοδευτικη  κατεύθυνση.

Για τη Χίο επιλέγει  για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη  ο  Κωνσταντίνος Γανιάρης είναι Πρόεδρος Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Για τη Σάμο επιλέγει Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου .

Μοιράσου το άρθρο!