Πολιτική

03/09/2021 - 14:51

Ιστορία εκδίκησης ( ; ) στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ! ! !

Ο τόπος μπορεί να περιμένει...

Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι υποβιβάστηκε υπάλληλος από τη θέση Τμηματάρχη σε υπηρεσία της Περιφέρειας, ως έχει φυσικά τυπικά το δικαίωμα να κάνει η Περιφερειακή Αρχή, όχι όμως εκδικητικά!

Το τελευταίο το σημειώνουμε καθώς εδώ και λίγες ημέρες βοά το παρασκήνιο στους διαδρόμους υπηρεσιών της Περιφέρειας ότι η συγκεκριμένη απόφαση που έχει ήδη δημοσιευθεί στο Διαύγεια έχει εκδικητικά κίνητρα, καθώς καταλογίζουν σε αυτό το στέλεχος ότι διέρρευσε σε αντιπάλους της Περιφερειακής Αρχής θέματα που αφορούν τις διαδικασίες των προσλήψεων στη δακοκτονία κι αυτό παρότι το ίδιο στέλεχος δεν απασχολείται στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά έχει μετακινηθεί με ευθύνη της Περιφέρειας σε άλλη υπηρεσία εδώ και καιρό.

Εμείς καταγράφοντας το έντονο παρασκήνιο θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτές οι φημολογίες και πληροφορίες δεν μπορεί να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας μία Περιφερειακή Αρχή να εκδικείται υπαλλήλους και να τους καταλογίζει καταστάσεις για τις οποίες ενδεχομένως οι ίδιοι μπορεί να μην έχουν ιδέα! Όχι, δεν το πιστεύουμε και γι’ αυτό σήμερα κάνουμε και τη σχετική σημείωση, θέλοντας να προκαλέσουμε την Περιφερειακή Αρχή του κ. Μουτζούρη να απαντήσει αν υπάρχει τέτοιο θέμα και να υπερασπιστεί τον εαυτό της για τα όσα της καταλογίζουν παρασκηνιακά.

Γιατί αν πράγματι υπάρχει τέτοιο θέμα, τότε θα μιλάμε για ένα νοσηρό κλίμα που θυμίζει άλλες εποχές και άλλα ήθη. Αλλά επαναλαμβάνουμε, δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο θέμα, ιδιαίτερα μάλιστα σε μία Περιφέρεια οι υπηρεσίες της οποίας στη Λέσβο είναι αποψιλωμένες από προσωπικό, για να μην πούμε ότι κρίσιμοι τομείς βρίσκονται σε τέλμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες εξυπηρέτησης των συναλλασσόμενων πολιτών και επαγγελματιών, οι οποίες είναι απαράδεκτες. Αλίμονο σε ένα τέτοιο κλίμα να διώκονται και υπάλληλοι ως ύποπτοι διαρροών.

Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτόν τον τόπο!

Σε κάθε περίπτωση αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι ότι η Περιφερειακή Αρχή του κ. Μουτζούρη κινείται χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση, είτε γιατί η τελευταία βρίσκεται σε διακοπές, είτε γιατί ένα μέρος της έχει ήδη απορροφηθεί από την παράταξη της συμπολίτευσης έναντι καρεκλών και αξιωμάτων.

 

Όσο για τον τόπο; Αυτός μπορεί να περιμένει...

 

Στρατής Σαμιώτης / εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου 

Μοιράσου το άρθρο!