Πολιτική

21/05/2019 - 14:15

Κ. Αστυρακάκης: η κομματική ταυτότητα δεν μπορεί να είναι το μόνο προσόν για να διεκδικήσεις τον Δήμο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού  ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης με ομιλητή  τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Αστυρακάκη.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα θερμή. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο προσφυγικό καλώντας και τους άλλους υποψηφίους να συμφωνήσουν και από κοινού να διεκδικήσουν την αποσυμφόρηση του νησιού.

 Αναφέρθηκε επίσης σε ένα αναπτυξιακό πλάνο που θα αφορά τα χωριά και την πόλη, καθώς και στα έργα και στις παρεμβάσεις που θα υπάρξουν ώστε αυτό να πραγματοποιηθεί.

 Έκανε πολλές προτάσεις για τον τουρισμό και τον πολιτισμό , για την αισθητική αναβάθμιση της πρωτεύουσας, για τα δρομολογημένα έργα των αναπλάσεων. Έργα των αναπλάσεων του λιμανιού  και μέχρι την Επάνω Σκάλα.

Υπενθύμισε στους συμπολίτες μας, πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζουμε για Δήμαρχο και όχι για βουλευτές και τόνισε πως οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν μπορούν κρυμμένοι επί μια πενταετία, να διεκδικούν την εκλογή τους ως Δήμαρχοι με μόνο προσόν την κομματική ταυτότητα, χωρίς να έχουν τη γνώση , την εμπειρία αλλά και τη θέληση να αναλαμβάνουν ευθύνες.

Τέλος έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού με τη συνοδεία ένθερμου χειροκροτήματος από τους παρευρισκόμενους.

Σήμερα ο συνδυασμός θα περιοδεύσει στο Κάτω Τρίτος, ‘Ιππειος και Μυχού. 

Μοιράσου το άρθρο!