Πολιτική

29/02/2012 - 13:55

Και δεύτερο "οχι" από Σπύρο Γαληνό : καταψήφισε τους εφαρμοστικούς νόμους

Με το αίσθημα της ευθύνης, με αγάπη και εμπιστοσύνη προς όλους τους συμπολίτες μου της Λέσβου, της Λήμνου και του Αϊ Στράτη, προς όλους τους Αιγαιοπελαγίτες, προς όλους τους Έλληνες, καταψήφισα τον εκβιασμό της δανειακής σύμβασης που εξασφαλίζει τα συμφέροντα των δανειστών της χώρας μας και μόνον. Καταψήφισα τους εφαρμοστικούς νόμους, που πηγάζουν από αυτή και οδηγούν στη εξαθλίωση το λαό μας.

Το έπραξα με όλη τη δύναμη του είναι μου, αδιαφορώντας για το όποιο κόστος και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου. Στο δικό μου αξιακό σύστημα η «καρέκλα» του βουλευτή αξίζει πολύ λιγότερο από ένα «γιατί;» στο βλέμμα ενός παιδιού, από την απόγνωση στο βλέμμα του οικογενειάρχη και του άνεργου, τον πόνο του συνταξιούχου, την κατάθλιψη και την αβεβαιότητα στις ψυχές μας.

Μένω όρθιος, παραμένω στις επάλξεις, και ελπίζω τα «όχι» μου, να συμβάλλουν στην εθνική ανάταση, την αφύπνιση της περηφάνιας και του αγωνιστικού μας φρονήματος.

Μην ξεχνάτε: Η ήττα είναι πρωτίστως κατάστασης ψυχής. Πρέπει να βγάλουμε την ήττα από τις ψυχές μας και να σταθούμε στα πόδια μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σπύρος Γαληνός

Βουλευτής ν. Λέσβου 

Μοιράσου το άρθρο!