Πολιτική

29/07/2011 - 13:12

...και πυροσβέστης ο Δημήτρης Βουνάτσος! Ο λαϊκισμός είναι εδώ!!!!

Η είδηση δεν είναι η φωτιά στα Λουτρά! Η είδηση είναι οι  φωτογράφιες  του Δημάρχου με φόντο το όχημα της Πυροσβεστικής. Φωτογραφίες που δόθηκε από το γραφείο τύπου του Δήμου Λέσβου!!!

Αν πιστεύουν ότι με τέτοια Δελτία Τύπου οι πολίτες θα πούνε μπράβο στο Δήμαρχο που σβήνει φωτιές είναι βαθεία νυχτωμένοι!!!!

Ο λαϊκισμός έχει και τα  όρια του και... θέλει λίγο μυαλό !!!

και πυροσβέστης!!!

Σε ρόλο πυροσβέστη!!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011, περί τα μεσάνυχτα σε ελαιόκτημα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Νεκροταφείου της Τοπικής Κοινότητας Λουτρών και σε επαφή με δημοτικό δρόμο. Η πυρκαγιά αμέσως κατασβέστηκε χάρις στις προσπάθειες ενός δημότη των Λουτρών, ο οποίος, αφού ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επεχείρησε να κατασβέσει την πυρκαγιά με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου του και με κλαδιά. Τελικά, η φωτιά, κατασβέστηκε με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία και έσπευσε αμέσως, αφού έκαψε μικρής έκτασης χορτονομή.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσε επιτόπου και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος, μόλις ειδοποιήθηκε, και  συνεχάρη τον συνδημότη μας και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους, χάρις των οποίων αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Μοιράσου το άρθρο!