Πολιτική

24/06/2019 - 06:33

Και το Σαββατοκύριακο στους δρόμους οι υποψηφίοι Βουλευτές Λέσβου του ΚΚΕ

Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Λέσβου περιόδευσαν χθες, Σάββατο, στην αγορά της πόλης και σε χωριά του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Σάββατο το πρωί η Μαρία Κομνηνάκα μαζί με τον Γιάννη Ζαφειρίου περιόδευσαν στην αγορά της Μυτιλήνης. Συζήτησαν με τους καταστηματάρχες και με τον κόσμο, καλώντας τους να ψηφίσουν ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που δεν τους έχει κοροϊδέψει όλα αυτά τα χρόνια. Τους κάλεσαν να μη πιστέψουν ούτε τη ΝΔ ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως από την αύριο των εκλογών, όποιο κόμμα και αν είναι στην κυβέρνηση θα συνεχίσει τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο Τόνισαν δε ότι ένα δυνατό ΚΚΕ θα είναι  η εγγύηση ότι ακριβώς από την επόμενη των εκλογών θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση μέσα στη βουλή υπερασπιζόμενο τα συμφέροντά του για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες του. Ότι μόνο ένα δυνατό ΚΚΕ θα μπορέσει να οργανώσει νέους λαϊκούς αγώνες και θα επιστρέψει σε αυτόν τη δύναμη που θα του δώσει στις εκλογές.  

Το απόγευμα, η Μαρία Κομνηνάκα επισκέφτηκε τα Λουτρά και ο Γιάννης Ζαφειρίου το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι και το Μεγαλοχώρι.

Χθες, Κυριακή, ο Θέμης Κλιομιδιώτης  περιόδευσε σε Άργενο, Σκαμιά και Λεπέτυμνο.

Μοιράσου το άρθρο!