Πολιτική

04/04/2014 - 20:23

Καλύτερη αστυνόμευση στο χώρο του πάρκινγκ ζητά ο Δημήτρης Βουνάτσος

&n

bsp;Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, έστειλε στον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου, κ. Δημήτρη Κουρσουμπά, και στον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης, Εμμανουήλ Μαργωμένο, την παρακάτω επιστολή.

                

    ΠΡΟΣ

1. κ. Κουρσουμπάν Δημήτριον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Λέσβου

2.  κ. Μαργωμένον Δημήτριο, Κεντρικό Λιμενάρχη Λέσβου

                                                            

              Αγαπητοί μου,

  Πρόσφατα δέχθηκα αρκετά και έντονα παράπονα ότι  μέρα – μεσημέρι στο χώρο του Παρκινγκ Μυτιλήνης, όπου βρίσκεται το εμπορικό λιμάνι και τα γνωστά Super – Market, νεαροί τσιγγάνοι παραβιάζουν τις πόρτες των σταθμευμένων εκεί αυτοκινήτων και κλέβουν ό,τι βρουν, αφενός και αφετέρου ότι προκαλούν διάφορες  ζημιές ή και αφαιρούν εξαρτήματα των παρκαρισμένων εκεί αυτοκινήτων.

 Βέβαια, η κατάσταση αυτή ισχύει από το παρελθόν, όταν είχαν κατασκηνώσει νυχθημερόν σε τσαντίρια και άλλες αυτοσχέδιες διαρρυθμίσεις των αυτοκινήτων τους, οικογένειες τσιγγάνων, χρησιμοποιώντας το νερό για ποικίλες ανάγκες τους και ρυπαίνοντας το περιβάλλον με ακαθαρσίες, για να μη το πω πιο χοντρά.

 Βεβαίως, με την αποτελεσματική συνεργασία και συναντίληψη με τις υπηρεσίες σας κατορθώσαμε να τους απομακρύνουμε από την εν λόγω περιοχή και «ανάσαναν» κάπως οι συμπολίτες μας.

 Παρίσταται ανάγκη μιας καλύτερης αστυνόμευσης  από Αστυνομία και Λιμεναρχείο ενόψει των σημειούμενων προαναφερόμενων κρουσμάτων, πλέον των φαινομένων επαιτείας και των πληροφοριών μου περί πορνείας και ανηλίκων μάλιστα, καθώς οι προαναφερόμενοι νεαροί, παρά την μετεγκατάστασή τους στον γνωστό παράνομο καταυλισμό τους, κάνουν επιδρομές, σε καθημερινή βάση, στην προαναφερόμενη περιοχή.

  Είμαι βέβαιος ότι η ένταση των προσπαθειών σας και εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου μάλιστα, θα αποβεί αποτελεσματική στην εκρίζωση των φαινομένων που σας εκθέτω, προς όφελος της ευνομίας, της καθαριότητας και της αξιοπρεπούς εμφανίσεως της περιοχής.  

 

                                                                                       Με τιμή

                                                                                   Ο Δήμαρχος Λέσβου 

                                                                     Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος

 

Μοιράσου το άρθρο!