Πολιτική

14/01/2020 - 06:13

Κατεπείγον email στους Δήμους της Λέσβου... η κλειστή δομή στη θέση Σκαμνιούδα φέρνει προσλήψεις και μηχανήματα

Βρέχει προσλήψεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net με κατεπείγον email εστάλη χτες από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους των νησιών του Β. Αιγαίου που πλήττονται από το προσφυγικό.

Σε ειδική φόρμα καλούνται να συμπληρώσουν τα αιτήματα τους σε προσωπικό αλλά και σε μηχανήματα. Άλλωστε αυτό ήταν στο σχεδιασμό της κυβέρνησης, είχε δημοσιοποιηθεί υποσχόμενη επανειλημμένως στους αυτοδιοικητικούς παράγοντες ότι θα τύχουν ειδικής ενίσχυσης.

Στο πλαίσιο αυτό και οι δυο Δήμοι του νησιού μας έλαβαν την σχετική φόρμα την οποία καλούνται να συμπληρώσουν και να την επιστρέψουν στην κυβέρνηση προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Ήδη οι σχετικές διαδικασίες από πλευράς κυβέρνησης και παρά τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται στα νησιά μας την επόμενη εβδομάδα, επιταχύνονται και ήδη αναμένονται να ξεκινήσουν οι εργασίες προκειμένου το αργότερο τον Ιούλιο να είναι έτοιμες οι κλειστές Δομές.

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό κι επιμέναμε, η κλειστή Δομή θα κατασκευαστεί στη θέση Σκαμνιούδα της Άντισσας.

 Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lesvosnews.net το απόγευμα του Σαββάτου μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος μαζί με συνεργάτες του ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ενημέρωση αφορούσε την εξέλιξη διαδικασίας υλοποίησης του σχεδίου δημιουργίας , για το κλίμα που επικρατεί στα νησιά αλλά και για τη στάση των παραγόντων στα νησιά μας. Ο Πρωθυπουργός έδωσε την εντολή να προχωρήσει το σχέδιο και να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Μοιράσου το άρθρο!