Πολιτική

29/08/2013 - 09:35

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για το γήπεδο Μυτιλήνης

Σ

ύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση την  Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, ώρα 20.30 στην  Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, με το παρακάτω θέμα :

               

 

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

  1.  

Τροποποίηση  της Προγραμματικής Σύμβασης  μεταξύ του Δήμου Λέσβου, του  ΝΠΔΔ του Δήμου Λέσβου με την επωνυμία «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ   ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» (Κύριος του  έργου) και της  Περιφέρειας Β. Αιγαίου,  για την υλοποίηση Πράξης με τίτλο              «Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης :  Εργασίες  επισκευής και αναβάθμισης».

κ. Δήμαρχος

           Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για τους παρακάτω λόγους:

         Α] Οι αποφάσεις των συμβαλλόμενων για την τροποποίηση της προγραμματικής Σύμβασης πρέπει να τεθούν εκ νέου υπόψη του Ελεγκτικού συνεδρίου και παράλληλα για τη  νομιμοποίηση των συμβαλλόμενων για την ανάληψη των υποχρεώσεών τους που προκύπτουν από τη σύμβαση προαπαιτείται η υπογραφή της Σύμβασης,

        Β]επειδή έχουν ήδη αρχίσει οι αγώνες του πρωταθλήματος, θεωρούμε ότι η διαδικασία λήψης των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων (Συμβούλια) των συμβαλλόμενων, αποκτά τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος.

Μοιράσου το άρθρο!