Πολιτική

16/09/2015 - 17:15

Καθημερινές εξορμήσεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λέσβο

Συνεχίζει τις περιοδείες της στα χωριά της Λέσβου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Προχθές, Δευτέρα, κλιμάκιο μελών ανάμεσά τους και οι  υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Καράμαλης και Νίκος Μανάβης επισκέφθηκαν το Ίππειος, το Κάτω Τρίτος, τη Μυχού, την Συκούντα και τα Πηγαδάκια. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους συζήτησαν με τους κατοίκους το αντικαπιταλιστικό μεταβατικό πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την οικονομική κρίση. 

 
Τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξήγησαν ότι η έξοδος από τα δεσμά του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι βασική προϋπόθεση για να χαράξει ο λαός μια νέα οικονομική πολιτική που θα μειώσει την ανεργία, θα αυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις και θα ανατρέψει όλο το αντεργατικό μνημονιακό πλαίσιο που θεσπίσθηκε από το 2010 ως σήμερα.
 
Την Κυριακή κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου επισκέφτηκε τα χωριά Βρίσα, Πολιχνίτος και Σκάλα Πολιχνίτου. Χθες, Τρίτη, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στα χωριά του πρώην Δήμου Μανταμάδου. Σήμερα, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στα χωριά του πρώην Δήμου Πέτρας.
 

Μοιράσου το άρθρο!