Πολιτική

17/01/2021 - 12:53

"Καυτή" ανάρτηση Ταξιάρχη Βέρρου για την χιονόπτωση στη Δυτική Λέσβο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος με ανάρτησή του ευχαριστεί τους ανθρώπους του Δήμου που εργάστηκαν ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις της χιονόπτωσης και αναφέρει τη δική του ικανοποίηση για τις ευχαριστίες που άκουσε... Η θερμοκρασία βέβαια δεν ανέβηκε μόνο από τα ζεστά λόγια αλλά και από τις αιχμές του Δημάρχου για όσους στεναχωρήθηκαν για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου... Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου που ανεβάζει την θερμοκρασία:

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση ενός αιρετού, είναι να τον ευχαριστούν και να δηλώνουν έκπληκτοι οι πολίτες αλλά και οι παλιότεροι Πρόεδροι των κοινοτήτων - που έχουν μέτρο σύγκρισης - για την ετοιμότητα και την άμεση παρέμβαση του Δήμου σε δύσκολες καταστάσεις.

Ειδικά τώρα που ήταν και απανωτές.

Είναι επίσης και μια απόδειξη του πόσο απαραίτητο ήταν να υπάρχει ξεχωριστός Δήμος στο τμήμα αυτό του νησιού μας, παρόλο που μερικοί στεναχωριούνται για το γεγονός και προσπαθούν λυσσαλέα να τον απαξιώσουν .

Βέβαια χωρίς το φιλότιμο και την αυταπάρνηση των ανθρώπων που εργάζονται στον Δήμο, τίποτα δεν θα είχε γίνει, όσες καλές προθέσεις και να είχαμε.

Τους ευχαριστούμε θερμά! Σε αυτούς ανήκουν αποκλειστικά οι ευχαριστίες και τα μπράβο.

Μοιράσου το άρθρο!