Πολιτική

11/04/2011 - 11:16

Κλείνει ο Δήμος Λέσβου την Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου συμμετέχει στο 24ωρο συμβολικό κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο Τρίτη 12 Απριλίου, με αφορμή την επίσκεψη του κρατικού Περιφερειάρχη Αιγαίου κ. Χατζημιχάλη στην Μυτιλήνη, διεκδικώντας  την  χρηματοδότηση του Δήμου για την αντιμετώπιση των σωρευμένων προβλημάτων του.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην συγκέντρωση στις 10.00 π.μ. στο Δημαρχείο Μυτιλήνης (από την πλευρά του πάρκινγκ) και στην πορεία που θα ακολουθήσει. Μέσα από την συμμετοχή μας και κινητοποίηση, ως Σύλλογος Εργαζομένων διεκδικούμε:

Να εξασφαλιστεί η τακτική και χωρίς προσκόμματα μισθοδοσία όλων των υπαλλήλων του Δήμου Λέσβου.

Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα, προηγούμενων ετών και τρεχόντων μηνών, όλων των συμβασιούχων των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών προσώπων του.

Να εξασφαλιστεί η ομαλή οικονομική λειτουργία του Δήμου, απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις σε τρίτους (προμηθευτές, εργολάβους κ.τ.λ.)

Ενιαίο και δίκαιο μισθολόγιο, χωρίς περικοπές για τους εργαζόμενους των ΟΤΑ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Η συμμετοχή όλων στην συγκέντρωση αύριο Τρίτη στις 10.00 το πρωί και στην πορεία είναι επιβεβλημένη και υποχρεωτική. Μόνο μέσα από τους αγώνες θα μπορέσουμε να πετύχουμε την διασφάλιση των δικαιωμάτων μας.

   

Μοιράσου το άρθρο!