Πολιτική

04/12/2019 - 20:43

Κλείνουν όλες οι υπηρεσίες στο Βόρειο Αιγαίο - Το πρώτο μήνυμα ενάντια στις κλειστές δομές

Ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση και στον αυταρχισμό της "αποφασίζουμε και διατάζουμε"  θα στείλουν την επόμενη  εβδομάδα οι πέντε Δήμοι του Βορείου Αιγαίου και η Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υιοθετώντας τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για να μη γίνει καμία κλειστή δομή μεταναστών αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή και προχωρά σε κλείσιμο ΌΛΩΝ των υπηρεσιών στο Βόρειο Αιγαίο.  Η κινητοποίηση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και θα είναι προειδοποιητική για 24 ή 48 ώρες.

Σήμερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου πάρθηκαν οι πρώτες αποφάσεις και τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί το αγωνιστικό πλαίσιο.

 

 

Δηλώσεις:

Θεόδωρος Βαλσαμίδης Περιφερειακός Σύμβουλος: Την συμμετοχή σε κινητοποιήσεις για το μεταναστευτικό την επόμενη εβδομάδα αποφασίσαμε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε ημέρα που θα αποφασιστεί από κοινού με όλους τους Δήμους των νησιών. Ας δώσουμε όλοι ένα δυναμικό παρών !!!

Ταξιάρχης Βέρρος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου:  Έγινε δεκτή από το Περιφερειακό Συμβούλιο η πρόταση μας για κινητοποιήσεις για το μεταναστευτικό. Άμεσα λοιπόν αντέδρασε η Περιφέρεια. Αναμένουμε την απόφαση του Δημου Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!