Πολιτική

16/09/2015 - 21:50

Λαϊκή Ενότητα Λέσβου: Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το κερδίζουν

Σε Παναγιούδα, Πάμφιλα, Μόρια και Αφάλωνα περιόδευσε κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Ζερδελή. Στη συζήτηση που είχε με τους κατοίκους ο κ. Ζερδελής τόνισε πως «Όποιος και να έχει το πάνω χέρι στο μοίρασμα της κοινοβουλευτικής λείας, στις 21 του Σεπτέμβρη θα έχουμε μια κυβέρνηση του μνημονιακού τόξου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι.

Το πρόγραμμά τους είναι κοινό, ψηφισμένο από τους 220 βουλευτές τους. Οι διαφορές τους εξαντλούνται στα ισοδύναμα, σαν να λέμε να διαλέξουμε ποιο από τα πέντε δάχτυλα θα κόψουμε. Το ζητούμενο από αυτές τις εκλογές δεν είναι ποια κυβέρνηση θα βγει.

Είναι αν θα υπάρχει στις 21 του Σεπτέμβρη μια ισχυρή, λαϊκή αντιπολίτευση. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κάποιοι απέδειξαν ότι δεν είναι ερωτευμένοι με τις καρέκλες τους. Ότι δεν βάζουν το συμφέρον του κόμματος πάνω από το καθήκον απέναντι στο λαό και την ιστορία.

Μην αφήνετε το σαράκι της δικαιολογημένης απογοήτευσης από εκείνους που άλλαξαν όχθη να σας οδηγήσει στην αποχή ή σε ψήφο απλής γελοιοποίησης του πολιτικού συστήματος. Με τη Λαϊκή Ενότητα, γιατί η ελπίδα ανήκει σε κείνους που την υπερασπίζονται!

Με τη Λαϊκή Ενότητα, γιατί το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που το κερδίζουν!»

 

Λαϊκή Ενότητα

Μοιράσου το άρθρο!