Πολιτική

16/12/2012 - 10:35

Μ.Αρμενάκας: επιχειρείται ερημοποίηση της Λέσβου

Μ.Αρμενάκας: επιχειρείται ερημοποίηση της Λέσβου

pan style="text-align: justify;">Εκπροσωπώντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες της Λέσβου, ο πολιτευτής του κινήματος κ. Μανώλης Αρμενάκας συμμετείχε στη σύσκεψη που διεξήχθη  στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μετά από σχετική πρόσκληση της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της Κεντρικής και Βορειοδυτικής Λέσβου.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η επαπειλούμενη κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών στην πόλη της Καλλονής αλλά και γενικότερα σε άλλες περιοχές των νησιών του Βορείου Αιγαίου.     Ο κ. Αρμενάκας μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
 
"Τονίσαμε ήδη από το 2011, όταν οι άλλοι περί άλλων τύρβαζαν ότι επιχειρείται ερημοποίηση της Λέσβου, και η αρχή έγινε από το Πλωμάρι. Σήμερα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να προλάβουν το τελευταίο θανατηφόρο χτύπημα που είναι η ΔΟΥ Καλλονής και το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου. Καλούμε όλους τους βουλευτές του νησιού και τους αιρετούς να θέσουν χρονικό τελεσίγραφο στη Κυβέρνηση και στην ξενόφερτους εκπρόσωπους της, για τη συνέχιση λειτουργίας των ΔΟΥ Καλλονής και Πλωμαρίου, αστυνομικών τμημάτων και ΙΚΑ, καθώς και την αλλαγή του Καλλικράτη, με την άμεση εφαρμογή των κριτηρίων του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε διαφορετική περίπτωση να παραιτηθούν σύσσωμοι οι εκλεγμένοι και οι αναπληρωτές τους όλων των συνδυασμών."

Μοιράσου το άρθρο!