Πολιτική

24/03/2014 - 14:02

Μαθητές της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης στο Δημήτρη Βουνάτσο

Τον Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, επισκέφθηκαν την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 το μεσημέρι, στο γραφείο του, μαθητές και μαθήτριες του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς, Έφη Παπανδρέου, Ιωάννα Ψευτογιάννη, Άλκη Τζελέπη και Κώστα Γκούντα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης του Σχολείου, στη Λέσβο.
Ο κ. Βουνάτσος αφού τους καλωσόρισε, τους έδωσε μια σειρά από αναλυτικές πληροφορίες για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του νησιού μας. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ένταξη ολόκληρης της Λέσβου, στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO, ως επιβράβευση του πολιτισμού και των πολιτιστικών αξιών των κατοίκων της διαχρονικά και τέλος, τους κάλεσε να ξαναεπισκεφθούν το νησί μας και γενικότερα να γίνουν καλοί πρεσβευτές του τόπου μας.

Οι μαθητές και οι καθηγητές, ευχαρίστησαν τον κ. Βουνάτσο για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση, που όπως είπαν, τους βοήθησε να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο, ενώ ο Δήμαρχος τους προσέφερε ως δώρα εκδόσεις που αφορούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις φυσικές καλλονές της Λέσβου.
 

Μοιράσου το άρθρο!