Πολιτική

11/10/2011 - 19:53

Με "απειλητικό ύφος" η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου προσπαθεί να σταματήσει την κατάληψη

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχει χάσει την ψυχραιμία της. Με μια ανακοίνωση που χαρακτηρίζεται μνημείο κινδυνολογίας και με την απειλητική φράση "καλείστε για άμεση εφαρμογή" προσπαθεί να σταματήσει την κατάληψη στο Κτήριο Διοίκησης!  Ουσιαστικά οι Πρυτανικές Αρχές επιδιώκουν  να  δημιουργήσει ένα τεχνητό λοκ αουτ για να προκαλέσουν  αντιδράσεις και "κοινωνικό αυτοματισμό". Να σημειωθεί ότι  από τα άτομα της κατάληψης   του Κτηρίου της Διοίκησης δεν παρεμποδίζονται οι ζωτικές λειτουργίες του Πανεπιστημίου.

Να χαιρόμαστε τέτοιους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους !!!!   Δίνουν το "καλό παράδειγμα διαλόγου" στους φοιτητές και στην κοινωνία!

Μάλλον έχουν επηρεαστεί από το ύφος της τρόικα. Η ανακοίνωση της ντροπής: Μυτιλήνη 11/10/2011 Η Πρυτανική Απόφαση του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνεκτιμώντας την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί κατόπιν της συνεχιζόμενης κατάληψης του Κτηρίου Διοίκησης, καθώς και τα πολλαπλά προβλήματα που έχουν αναδειχθεί (αδυναμία εργασίας και συνεργασίας των Τμημάτων Διοίκησης, ζητήματα επισφάλειας διοικητικών ενεργειών, θέματα υγιεινής και ασφάλειας) αποφασίζει ότι καθίσταται αναγκαία η πλήρης αναστολή όλων των διοικητικών λειτουργιών των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Κτήριο Διοίκησης.

Καλείστε για την άμεση εφαρμογή της παρούσας απόφασης.

Μοιράσου το άρθρο!