Πολιτική

24/04/2021 - 09:56

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Λέσβου «Οδική ασφάλεια. Κανόνες-Συμπεριφορά-Συνέπειες.»

Την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 ως Νομαρχιακή Επιτροπή  Λέσβου της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία  την εκδήλωση μας με θέμα: 

«Οδική ασφάλεια. Κανόνες-Συμπεριφορά-Συνέπειες.»

Επιλέξαμε να θίξουμε το εν λόγω ζήτημα καθώς η οδική ασφάλεια σε τοπικό αλλά και  εθνικό επίπεδο αποτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό ζήτημα. Ένας τρόπος αντιμετώπισης και περιορισμού του προβλήματος είναι η πρόληψη και για το σκοπό επιλέξαμε το συγκεκριμένο θέμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κεντρικό μας ομιλητή Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ Κεφαλογιάννη Γιάννη, για την τιμητική του παρουσία, την εξαιρετικά τεκμηριωμένη εισήγηση του αλλά και για την ενδιαφέρουσα συζήτηση που προέκυψε από τις ερωτήσεις που τέθηκαν. 

 

Εν συνεχεία ευχαριστούμε:

 

κα Σπύρου Στυλιανή, Κλινική Ψυχολόγος, ΜΑ, Msc, Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και τον

κ Γκαγκαρέλλη Αντώνιο, Υποδιοικητή του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης

Εν συνεχεία των ευχαριστιών μας να αναφερθούμε ξανά στον Β Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Νόμου Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία  Χαράλαμπο  Αθανασίου καθώς και τον Προέδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου κ Προκόπη Τζιμή που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε μας πρωτοβουλία. 

Συνοψίζοντας, η μεγάλη  ανταπόκριση θεσμών, φορέων,  ομιλητών αλλά και συμπολιτών μας αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας μας. Δεσμευόμαστε με υπευθυνότητα, όπως αρμόζει στην ιστορία μας και στην ως τώρα πορεία και παρουσία μας να συνεχίσουμε την δράση μας απρόσκοπτοι με σκοπό την ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν τον τόπο μας.

Για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση μπορεί να επιλέξει τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Μοιράσου το άρθρο!