Πολιτική

03/03/2022 - 19:55

Με επιτυχία η προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής  η πρώτη ανοιχτή προσυνεδριακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Δυτική Λέσβο με ομιλητή τον Βουλευτή Β Αθήνας και Τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη.

Την ίδια ημέρα ο Κώστας Ζαχαριάδης με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ συναντήθηκε με το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ στη Λέσβο, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους δημοσίους υπαλλήλους της Λέσβου, καθώς και ενημερώθηκαν τα μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια διοίκηση.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου, όπου εκφράστηκε η πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την επιστροφή των αρμοδιοτήτων στις κοινότητες και της  αυτόνομης εκλογικής διαδικασίας για τις κοινότητες όπως ίσχυε για τις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει τις ανοιχτές προσυνεδριακές εκδηλώσεις τους την επόμενη Τετάρτη 09 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο καφενείο «Πανελλήνιον» στη Μυτιλήνη με τη παρουσία του μέλους της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Πάνο Ρήγα.

Οι εγγραφές για νέα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες συνεχίζονται, μέσω του isyriza.gr ή μέσω αίτησης στα γραφεία μας στη Μυτιλήνη (Πλ. Κωνσταντινουπόλεως 3)

 

Μοιράσου το άρθρο!