Πολιτική

21/04/2012 - 08:04

Με επιτυχία η συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Πλωμάρι

yle="text-align:justify;">Με επιτυχία, έγινε την Πέμπτη το βράδυ, η συνέλευση/συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, Πλωμαρίου. Στην συνέλευση (στην οποια συμμετείχαν αρκετά μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή) έγινε ουσιαστική συζήτηση, σχετικά με τις προτάσεις και του στόχους του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, για τις επικείμενες εκλογές και αποφασίστηκε το πρόγραμμα περιοδειών του συνδυασμού, για την περιοχή Πλωμαρίου.

Στην συνέλευση, παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΠ, Κώστας Κουμλέλης, ο οποίος σε σύντομη παρέμβαση του, τόνισε ότι :"το δίλημμα της κάλπης θα είναι ένα και μοναδικό, Συγκυβέρνηση των συνεταίρων του δικομματισμού και συνέχεια της καταστροφής, βάθεμα της φτώχειας και της εξαθλίωσης ή ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και Νέος Συνασπισμός εξουσίας με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς." 

Ο Κ/ωστας Κουμλέλης επίσης σημείωσε, ότι "η πρώτη επιλογή ενός νέου συνασπισμού εξουσίας με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς θα είναι να υψώσουμε αμέσως ασπίδα προστασίας στην κοινωνία, για την κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση.  Ασπίδα προστασίας για να βγει η κοινωνία όρθια από την κρίση. Αφού βρισκόμαστε ήδη σε ανθρωπιστική κρίση. Άνεργοι και υποαπασχολούμενοι, μικροσυνταξιούχοι, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, χαμηλόμισθοι, άστεγοι χρειάζονται επειγόντως μέτρα για να επιβιώσουν. Ένα πρόγραμμα άμεσης εφαρμογής είναι αναγκαίο για λόγους στοιχειώδους κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μοιράσου το άρθρο!