Πολιτική

16/10/2013 - 14:47

Με φόντο την Εξισωτική Αποζημίωση «κράξιμο» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Δ

εν έφτανε η αυτογελοιοποίηση της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην εξόφληση των αγροτών με την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης την Δευτέρα, χθες Τρίτη εκτυλίχθησαν πρωτοφανείς καταστάσεις και στην εξόφληση της Εξισωτικής Αποζημίωσης στους αγρότες και κτηνοτρόφους.  
Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η αναξιοπιστία του κυρίου Σαμαρά ο οποίος την άνοιξη του 2012 δεσμευόταν ως Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διασφάλιση του απαιτούμενου ποσού για την εξισωτική. Αντί για αυτό όμως, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας υφίστανται περικοπές ενώ αρκετοί, αν και δικαιούχοι, δεν πληρώνονται με τη δικαιολογία της έλλειψης χρημάτων σύμφωνα με πληροφορίες του Πολιτευτή Λέσβου των ΑΝ. ΕΛΛ κ. Γιώργου Κατζανού  (φώτο).
Αλήθεια, ποια η θέση αλλά και η στάση των τοπικών βουλευτών της συγκυβέρνησης  επί του θέματος; Θα συνεχίσουν να σιωπούν, εγκλωβισμένοι στη λογική του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»;;;
Είναι προφανές ότι η επικίνδυνη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζελου πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό διότι σε διαφορετική περίπτωση, τα δεινά για το λαό μας δεν θα έχουν τέλος.
Η πατρίδα μας ήταν και πρέπει να ξαναγίνει ανεξάρτητη βγάζοντας από πάνω της, τους τοκογλύφους δανειστές και τους υπηρέτες τους.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΣΒΟΥ
 

Μοιράσου το άρθρο!