Πολιτική

31/12/2019 - 13:06

Με κάλαντα άνοιξε το ανακαινισμένο Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης (φωτο)

Φιλαρμονική, μπάντα 98 ΑΔΤΕ, «Χοροδοιπόροι», σαντούρια Αναγνωστηρίου

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, υποδέχθηκε σήμερα στο ανακαινισμένο και λειτουργικό πλέον Παλαιό Δημαρχείο, όπου θα στεγάζεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του, χορωδίες για να ψάλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

«Ποδαρικό» έκανε η Φιλαρμονική του Δήμου με τον Δήμαρχο, παρόντος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένη Χατζηγιάννη και των Αντιδημάρχων Στρατή Τζιμή και Στρατή Δαγκλή, να εύχεται Καλή Χρονιά στους μουσικούς που γέμισαν με τις μελωδίες τους το Δημαρχείο.

Ακολούθησε η στρατιωτική μπάντα της 98 ΑΔΤΕ, με τον Δήμαρχο να υποδέχεται με χαρά τους στρατιωτικούς-μουσικούς, τους οποίους ευχαρίστησε για την τιμητική παρουσία τους.

Με το δικό τους παραδοσιακό τρόπο ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Μυτιλήνης και τα μέλη της Ομάδας Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Χοροδοιπόροι».

Το εορταστικό κλίμα στην επαναλειτουργία του Παλαιού Δημαρχείου έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο, καθώς τα γνωστά σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «πλημμύρισαν» το γραφείο του Δημάρχου όχι μόνο με κάλαντα, αλλά και με παραδοσιακά τραγούδια. Οι μουσικοί του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης αντάλλαξαν στο τέλος ευχές για το Νέο Έτος, ενώ ο Δήμαρχος δέχθηκε και ιδιαίτερες ευχές για τη νέα έδρα του.

Μοιράσου το άρθρο!