Πολιτική

25/02/2011 - 16:33

Με καθυστέρηση 48 ωρών (και μετά το κράξιμο) ο κος Χαλκιώτης καταδικάζει τη βία !!!

Χρειάστηκαν 48 ώρες να περάσουν ώστε ο κος Χαλκιώτης να μας μιλήσει για τα επεισόδια της Τετάρτης !!! Χρειάστηκε η έντονη κριτική στο κο Χαλκιώτη ώστε να μας μιλήσει για τα επεισόδια!

Μετά από 48 ώρες καθυστέρηση ο κος Χαλκιώτης αντί να κάνει δηλώσεις φιλολογικές κατά της βίας καλύτερα θα ήταν να ζητήσει "συγνώμη" από τους διαδηλωτές που έφαγαν το ξύλο και τα χημικά από την Αστυνομία!

Αλλά μάλλον στην εποχή μας η "συγνώμη"   δεν είναι συνηθισμένη στην πολιτική ζωή!

Αναλυτικά η δήλωση του κου Χαλκιώτη:

Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την περασμένη Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Χαλκιώτης,  καταδικάζει απερίφραστα την εκδήλωση βίας  απ΄ όπου και αν προέρχεται και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους τραυματίες.Διευκρινίζει δε ότι  ως Γενικός Γραμματέας δεν έχει ουδεμία δικαιοδοσία  εντολής προς τις αστυνομικές δυνάμεις, κατά συνέπεια λανθασμένα συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα έθεσε το ερώτημα περί πιθανής παρέμβασης του Γ.Γ. στο έργο της Αστυνομίας.Αξίζει να σημειωθεί ότι  την ώρα της εκδήλωσης των επεισοδίων ο κ. Χαλκιώτης συνομιλούσε στο γραφείο του με μέλη της αντιπροσωπείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για θέματα που τους αφορούσαν.

 

Μοιράσου το άρθρο!