Πολιτική

24/09/2010 - 07:58

"Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό"

Συγκροτήθηκε συντονιστική επιτροπή της περιφερειακής παράταξης Βορείου Αιγαίου "Με τους πολίτες Κόντρα στον Καιρό", που αποτελείται από τους και τις: Ανδρεαδέλλη Βασιλική - υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Γεροντή Νίκο, Καλαϊτζόγλου Στέλλα, Κλαδίτη Παναγιώτη, Παπαδέλλη Παναγιώτη και Τεντόμα Βασίλη - υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Στην πρώτη της συνεδρίαση η συντονιστική επιτροπή έκανε καταμερισμό αρμοδιοτήτων σε σχέση με τις υποχρεώσεις του προεκλογικού αγώνα (συγκρότηση ψηφοδελτίου, προετοιμασία προγράμματος, πρόγραμμα περιοδειών, οικονομικά, έντυπο υλικό, δημόσιες σχέσεις κ.λπ.).

Η παράταξη πηγαίνει “κόντρα” στον «Καλλικράτη», που αντί για μια πραγματική μεταρρύθμιση της διοίκησης και του κράτους, είναι ένας στυγνός μηχανισμός εξυπηρέτησης των οικονομικών στόχων του «Μνημονίου», παράδοσης των τοπικών υποθέσεων στις δυνάμεις του δικομματισμού και καθυπόταξης κάθε ζωντανής τοπικής και περιφερειακής πρωτοβουλίας.

“Κόντρα” στην πολιτική του Μνημονίου και της τρόικας που ρίχνει τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους. “Κόντρα” στη “μιζέρια που μας έχουν συνηθίσει οι τοπικοί παράγοντες που μέχρι τώρα μας κυβέρνησαν”. Τέλος, η παράταξη πηγαίνει “κόντρα” στην αντίληψη του πολιτικού κόστους και στις πελατειακές σχέσεις.

Οι “πολίτες κόντρα στον καιρό” ζητούν από τους πολίτες των νησιών Β. Αιγαίου να “καταδικάσουν την πολιτική που μας οδηγεί σε αφανισμό" και να δώσουν θετική ψήφο, “που υπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα τώρα”.

Μοιράσου το άρθρο!