Πολιτική

12/11/2014 - 14:23

Μικροπολιτική δήλωση Γ. Ζερδελή.... εκτός πραγματικότητας!

Ο

βουλευτής Γιάννης Ζερδελής σχολιάζοντας την απαράδεκτη κατάσταση που διαπιστώθηκε σήμερα με το "μαχαίρι" στην Ενιαία Ενίσχυση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από τη στιγμή που ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωνε από το βήμα της βουλής ότι σήμερα Τρίτη ξεκινάει η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης, η οποία θα καταβληθεί άμεσα και ολόκληρη. Αντ' αυτού, οι δικαιούχοι διαπίστωσαν σήμερα ότι τα ποσά που πιστώθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ήταν μειωμένα ή μηδενικά. Οι υποσχέσεις του Υπουργείου ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη κίνηση των διαδικασιών αποδεικνύονται για μια ακόμα φορά ευχολόγια. Σε μια περίοδο που οι κυβερνητικές επιλογές έχουν οδηγήσει τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο σε πραγματική απόγνωση και διαλύουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, οι αρμόδιοι αποδεικνύονται ανίκανοι να διασφαλίσουν ακόμα και το ελάχιστο. Η έλλειψη οποιουδήποτε εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού, η διάλυση των υπηρεσιών, οι παραλείψεις και η ολιγωρία του Υπουργείου στενεύουν ακόμα περισσότερο τα ελάχιστα περιθώρια ρευστότητας των παραγωγών μας εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έχουν μπροστά τους. Καλούμε το Υπουργείο να επιλύσει το πρόβλημα καταβάλλοντας άμεσα ολόκληρη την ενιαία ενίσχυση και να σταματήσει να εμπαίζει τον αγροτικό κόσμο.»


Σημείωση Lesvosnews.net καλό θα είναι ο κος Ζερδελής πριν κάνει δηλώσεις να φροντίσει να έχει σωστή ενημέρωση... αν είχε σωστή ενημέρωση θα ήξερε ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε για τεχνικούς λόγους και με ευθύνη της ΕΑΣ Λέσβου.... αλλά ξέρουμε ότι χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμά να αγγίζει την ΕΑΣ Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!