Πολιτική

25/06/2019 - 13:03

Το μήνυμα του Γιώργου Πάλλη

Από τον Σεπτέμβρη του 2015, όταν εκλέχτηκα βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ σε αυτή τη μεγάλη τιμή. Αν και δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ασχολούμαι με τα κοινά από μικρή ηλικία και γνωρίζω καλά τα νησιά μας με τον πλούτο τους, τις χρόνιες ανάγκες τους, τους ανθρώπους τους.

Τα 4 χρόνια που πέρασαν δεν ήταν εύκολα: αφενός, είχαμε αναλάβει να πετύχουμε τους στόχους του Μνημονίου, προκειμένου να απαλλαγούμε επιτέλους από αυτό• αφετέρου, ειδικά η Λέσβος συνέχισε να βρίσκεται στο επίκεντρο του προσφυγικού, ενώ δεν έλειψαν και κάποια έκτακτα προβλήματα που μας κράτησαν πίσω.

Σε αυτό το δύσκολο πλαίσιο, προσπάθησα συστηματικά να προωθήσω μέσα στη Βουλή αλλά και απευθείας στην κυβέρνηση, όλα όσα θεωρώ κρίσιμα για τη βιώσιμη, ισορροπημένη, κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη των νησιών μας. Και θεωρώ ότι πετύχαμε πολλά και σημαντικά –για τις υποδομές, την παραγωγική ανασυγκρότηση, το περιβάλλον, την αυτοδιοίκηση, τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Με την ψήφο σας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, επιθυμώ να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Τώρα, έχω τη γνώση και την εμπειρία να συμβάλω ακόμα πιο αποφασιστικά ώστε, χωρίς τα μνημονιακά δεσμά πλέον, να πετύχουμε ακόμα περισσότερα!

οα

Μοιράσου το άρθρο!