Πολιτική

18/11/2010 - 12:36

Μοίρασμα Κομικ σε σχολειά

Χθες από τις 8:30 το πρωι σε 5 σχολεια στην Μυτιληνη (και στο δημοτικο θεατρο)και μοιράστηκαν  κομικ  εναντια στην θεσμοποιημενη γιορτη της εξεργεσης του '73.

Μοιραστηκαν 600 κομικ και οι μαθητες ηταν δεκτικοι, σε αντιθεση με το γνωστο φασιστομουτρο Μακρυπουλια (Γυμνασιαρχης του Πειραματικου γυμνασιου), ο οποιος μολις αντιληφθηκε την παρουσια συντροφων μεσα και εξω απο το σχολειο απειλησε τρεμαμενος οτι θα καλεσει τους μπατσους. Εκοβε βολτες στον προαυλιο χωρο εμφανως αγχωμενος με το τηλεφωνο στο χερι, ενω η γιορτη συνεχιζοταν κανονικα εντος του κτιριου. Λιγο αργοτερα περασε <<τυχαια>> ο πρωην αστυνομικος διευθυντης Λεσβου ενω παραλληλα εμφανιστηκαν και  3-4 ασφαλιτες που κοζαραν απο μακρια. Ο γνωστος πλεον (μετα και απο την φασιστικη προσωπικη του ιστοσελιδα που πατουσε στο σχολικο δικτυο) αρκεστηκε στα τυπικα της <<γιορτης>> και διαβασε στην αρχη την επιστολη απο την Υπουργο Παιδειας για <<εθνικη ομοψυχια και ενοτητα σε αυτες τις δυσκολες στιγμες της χωρας>>

Τελος εξω απο το σχολειο μετα απο τηλεφωνα του Μακρυπουλια ηρθε και ο διευθυντης της Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης Λεσβου. Ο οποιος εφτασε χωρις να γνωριζει τι ακριβως γινεται και εν τελει δεν ειχε κανενα προβλημα να μοιραστουν τα κομικ (οχι ομως οτι του ζητηθηκε η αδεια).

πηγή : athens.indymedia.org

Μοιράσου το άρθρο!